Er zijn 12 gastouders in Hoorn

Gastouder Hoorn

Veel ouders in Hoorn zijn op zoek naar geschikte kinderopvang als zij zelf aan het werk zijn. Hoe graag je ook zou willen, je kunt je kleine spruiten natuurlijk niet meenemen naar kantoor. Je wilt natuurlijk wel dat je kinderen in goede handen zijn als jij je naar kantoor begeeft. Waarschijnlijk komt een kinderdagverblijf als eerste bij je op, maar helaas kampen die met lange wachtlijsten. Je zult je kinderen een jaar eerder moeten inschrijven als je een plekje wilt. Gelukkig bestaat er een andere manier om je kinderen door een gediplomeerde kinderleidster te laten opvangen, namelijk; de gastouder!

Wat is een gastouder?

Een gastouder is een goed alternatief voor kinderdagverblijven in Hoorn. Je kind wordt ook hier opgevangen door een gediplomeerde kinderleidster. Daarnaast zal een gastouder ook moeten voldoen aan strenge eisen die gesteld worden door de overheid. Als de gastouder niet voldoet aan deze eisen, dan zul je als ouder geen recht hebben op kinderopvangtoeslag. Als dit achteraf niet in orde blijkt, kun je als ouders daardoor voor een kostenpost komen te staan. Ga dus altijd goed na of de gastouder voldoet aan de volgende eisen:

Vind je kinderopvangtoeslag niet belangrijk, dan kun je ook kiezen voor een particuliere oppas in Hoorn. De bovenstaande eisen gelden dan niet. Je zult dan dus zelf kritisch moeten kijken wie je op je kinderen laat passen.

Gastouder in Hoorn vinden

Als je graag een gastouder wilt vinden in Hoorn en omstreken, meld je dan vandaag nog aan bij Oppasland. Hier vind je een groot aanbod aan gastouders die staan te popelen om op je kinderen te passen. Na je registratie bij Oppasland, kun je een profiel maken met informatie over jezelf, je gezin en je wensen. Zo kun je gastouders precies laten weten wat je precies zoekt. In een handig schema kun je precies aangeven voor wanneer je opvang zoekt. Als een gastouder inderdaad een plekje op de opvang heeft, kan diegene jou een berichtje sturen via Oppasland. Reageren is altijd gratis bij Oppasland, dus je hoeft nooit te betalen om te kunnen reageren op dit bericht.

Oppasland Premium

Wil je ook graag zelf berichten kunnen sturen naar gastouders in de buurt? Kies dan voor Oppasland Premium. Dankzij dit Premium Account wordt de mogelijkheid om zelf berichten naar gastouders te sturen ontgrendeld. Dit kun je eenvoudig zelf regelen door te kiezen voor het Premium Account in de instellingen van je account. Je betaalt maandelijks een vast bedrag voor het Premium Account en dit zal stopgezet worden zodra je het account weer omzet naar een gratis account. Hier zit geen opzegtermijn aan verbonden. Zodra jij aangeeft Oppasland Premium niet langer te willen gebruiken, dan zal het abonnement gelijk met ingang van de nieuwe betaalperiode stopgezet worden. Zo zit je bij Oppasland nooit aan een ongewenst abonnement vast en vind je hopelijk snel een leuke nieuwe gastouder.

Veelgestelde vragen

Hoeveel ouders zoeken een gastouder in Hoorn?
Wat is het gemiddelde geboden uurtarief in Hoorn?