Over Oppasland

Oppasland is een online platform opgericht in 2017, bedoeld om ouders en oppassers of gastouders met elkaar in contact te brengen. Bij Oppasland kun je zoeken naar de oppas of gastouder die voldoet aan jouw wensen om vervolgens gratis en eenvoudig in contact te komen.

Ook als oppas of gastouder kun je bij Oppasland terecht. Je kunt zelf gratis een profiel aanmaken bij Oppasland waarin je aangeeft op zoek te zijn naar oppaswerk. Hierbij kun je de gewenste plaats of straal aangeven en op welke tijden jij beschikbaar bent.

Zo voorziet Oppasland in de behoefte van beide partijen om eenvoudig en overzichtelijk oppaswerk of een nieuwe oppas te vinden.

Gratis aanmelden

Voordelen Oppasland

Bij Oppasland kun je als ouder GRATIS in contact komen met oppassers en gastouders! Zo vind je eenvoudig en snel een oppas of gastouder bij jou in de buurt. Maak GRATIS een account aan op de website, en vind een oppas die bij jou en je kind(eren) past!

Ook voor gastouders en oppassers biedt Oppasland voordelen! Ben jij op zoek naar oppaswerk? Registreer je dan GRATIS bij Oppasland en kom rechtstreeks in contact met ouders die op zoek zijn naar jou! Wacht niet langer en registreer je nu GRATIS bij Oppasland!

Gratis aanmelden

Eenvoudig en snel een oppas vinden! Ben jij op zoek naar een gastouder? Of heb je af en toe een oppas nodig? Je vindt ze allemaal bij Oppasland.nl!

Gratis aanmelden