Oppaswerk gezocht? Bij Oppasland vind je snel een leuk oppasbaantje

In heel Nederland zijn duizenden ouders op zoek naar een leuke oppas voor hun kind(eren). Het oppaswerk ligt dus ook voor het oprapen. Als jij op zoek bent naar een baan die je kunt combineren met je werk of studie, dan ben je bij Oppasland aan het juiste adres. Ga oppassen op kinderen en regel je werk via Oppasland. Je vindt hier heel veel ouders die wellicht wel op zoek zijn naar een oppas zoals jij. Maak daarom vandaag nog een profiel aan bij Oppasland en stuur ouders die een oppas zoeken snel een berichtje. Zo kun jij snel gaan oppassen.

Hoe werkt Oppasland?

Bij Oppasland draait alles om vinden en gevonden worden. Wij zijn een platform die ouders en oppassers aan elkaar voorstellen, zodat jij snel kunt gaan oppassen bij een leuk gezin. Er wordt op het internet vaak naar een oppas gezocht, omdat de ouderwetse manieren van zoeken niet meer zoveel opleveren. Voorheen hingen mensen briefjes in de supermarkt, maar in dit digitale tijdperk kijkt haast niemand meer naar die advertenties als ze op zoek zijn naar een oppas in de buurt. Oppasland wil jou als oppasser graag helpen om toch snel een leuk oppasbaantje te vinden en daarom ontwikkelden wij dit platform.

Registreren bij Oppasland

Of je nu oppaswerk zoekt in Groningen, Utrecht, Heerhugowaard of Leeuwarden maakt bij Oppasland niet uit. De kleinste dorpjes zijn bij ons ook vertegenwoordigd, omdat we ons ervan bewust zijn dat het lastig kan zijn om snel oppaswerk te vinden in de omgeving. Iedereen die graag als oppas aan de slag wil gaan is welkom bij Oppasland. Als jij ook graag als oppas wilt werken kun je je vandaag nog aanmelden bij Oppasland. Registreren is bij Oppasland altijd gratis. Je kunt daarna zelf een profiel aanmaken waarop je kunt vermelden wie jij bent en wat voor oppaswerk je zoekt. Laat ouders gelijk weten welk uurtarief je hanteert voor het oppassen en wanneer je beschikbaar bent om te werken. Vergeet ook vooral niet om een foto aan je profiel toe te voegen. Veel ouders vinden het prettig om te zien met wie ze te maken hebben. Profielen met foto krijgen daardoor ook vele malen meer reacties dan profielen zonder foto.

Oppasland Premium

Zodra je een profiel hebt aangemaakt, kun je op zoek gaan naar een leuk gezin waar jij kunt oppassen. Je kunt deze zoektocht op twee manieren aanpakken. Je kunt wachten tot een gezin contact met jou opneemt of zelf actief op zoek gaan. Als je kiest voor de eerste optie, kost het gebruik van Oppasland voor jou helemaal niets. Reageren op berichten van anderen is namelijk altijd gratis bij Oppasland. Uit onze ervaring blijkt echter wel dat deze manier van zoeken traag verloopt en weinig kwalitatieve resultaten oplevert. Als je zelf liever de touwtjes in handen neemt, kun je bij Oppasland een Premium account nemen. Een Premium account kun je activeren via je persoonlijke accountpagina en op deze locatie kun je het abonnement ook altijd stopzetten wanneer je maar wilt. Oppasland Premium is een doorlopend abonnement, waar je een vast bedrag per maand voor betaald. In ruil daarvoor kun je dan onbeperkt reageren op advertenties van ouders die op zoek zijn naar iemand die bij ze wil oppassen. Doordat je zelf berichten kunt sturen, is het vinden van een leuk oppasbaantje opeens een stuk eenvoudiger.

Weet je in het begin niet zo goed wie je een berichtje moet sturen met je Oppasland Premium account? Kijk eens bij je notificaties. Iedereen die jouw profiel bekijkt komt daar te staan. Wellicht zijn dat potentieel geïnteresseerde ouders die jou graag bij hun willen laten oppassen. Stuur ze eens een berichtje en kijk of ze daadwerkelijk interesse hebben.

Hoe begin je met oppassen?

Oppasland brengt ouders en oppassers samen om zo leuke samenwerkingen mogelijk te maken. Zodra je contact hebt met een ouder is het aan jullie zelf om de arbeidsvoorwaarden voor het oppassen te bespreken. Oppasland is geen uitzendbureau, dus we bepalen niet de tarieven en dergelijke van de oppas. Daarbij regelen wij ook de uitbetaling niet, dus het is aan de oppas en ouder zelf om hier goede afspraken over te maken. Doe dit bij voorkeur tijdens het kennismakingsgesprek, zodat beide partijen precies weten waar ze aan beginnen. Als oppas raden we je aan om niet al je peilen op één gezin te richten, omdat sommige ouders enkel incidenteel een oppas zoeken. Het kan dan maar zo zijn dat je een aantal weken geen inkomsten hebt, doordat niemand jou nodig heeft voor het oppassen. Bekijk voor jezelf wat bij jouw situatie past en vind bij Oppasland de perfecte oppasbaan.

Veelgestelde vragen

Hoeveel ouders zoeken een oppas in Nederland?
Wat is het gemiddelde geboden uurtarief in Nederland?