Herroepingsrecht

Volgens de Europese wet- en regelgeving heb je na een aankoop altijd een zogeheten bedenktijd of afkoelperiode. In deze periode kun je nog steeds van je koop afzien als het toch niet is wat je ervan verwacht had. Bij Oppasland kun je ook gebruikmaken van dit zogeheten herroepingsrecht. Op deze pagina leggen we je uit hoe dit precies werkt.

Wat is een herroeping?

Gebruikmaken van je herroepingsrecht houdt in dat je als consument het recht hebt om binnen 14 dagen van je aankoop af te zien, zonder dat je hiervoor een reden hoeft te geven. Is het Oppasland Premium account niet wat je ervan verwacht had, dan kun je op de hieronder genoemde manieren gebruikmaken van het herroepingsrecht.

Hoe maak ik gebruik van het herroepingsrecht?

Je kunt de herroeping van je Oppasland Premium account doorgeven door het herroepingsformulier te gebruiken. Dit is echter niet verplicht. Je kunt je herroeping ook doorgeven door contact op te nemen met de klantenservice. Als je wel gebruik wilt maken van het herroepingsformulier is het belangrijk dat je het formulier zo uitgebreid mogelijk invult en je e-mailadres en account-ID vermeldt. Zo kunnen wij je herroeping snel verwerken.

Oppasland.nl
Postbus 9513
9703 LM Groningen

Hoe krijg ik het betaalde geld terug?

Zodra wij het herroepingsformulier retour hebben ontvangen, zullen wij die op werkdagen zo snel mogelijk verwerken. Als de herroeping verwerkt is, krijg je van ons altijd een e-mail ter bevestiging van de opzegging. Zodra wij de herroeping verwerkt hebben, kun je de betaling van 9,95 euro storneren en terughalen via de bank waar jij je rekening hebt. Als je niet precies weet hoe je een betaling kunt storneren, raden we aan om contact op te nemen met de bank. In sommige gevallen kunnen wij de incasso nog tegenhouden, er zal dan geen afschrijving plaatsvinden.

Wat als ik in de toekomst toch gebruik wil maken van Oppasland Premium?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je in de toekomst tóch gebruik wilt maken van Oppasland Premium. Als je eerder gebruik gemaakt hebt van je herroepingsrecht bij Oppasland, raden we je aan om contact op te nemen met de klantenservice. Dit kun je doen door te mailen naar support@oppasland.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Gratis aanmelden