Er zijn 129 ouders in Utrecht

Zoek een oppas in Utrecht via Oppasland.

Utrecht is een stad die gelegen is precies in het midden van het land. Door de centrale ligging zijn er in de stad veel bedrijven gevestigd en heeft de stad veel te bieden voor iedereen. Zo is er voor degene die graag een avondje uitgaat de Biltstraat waar je gezellig een hapje kunt eten, een drankje kunt doen of swingen op de dansvloer. Daarnaast is Utrecht bekend om Tivoli Vredenburg waar je het hele jaar door een muzikaal bezoekje kunt brengen. Verder heb je in Utrecht verschillende museums zoals het Spoorwegmuseum en het Centraal Museum. Er is genoeg te doen en te zien voor iedereen. Utrecht is leuk voor de vakantieganger, maar ook voor de Utrechter.

Geniet weer van het bruisende uitgaansleven in Utrecht dankzij een oppas

Woon je in Utrecht en heb je een gezin waarbij het vaak druk is? Zijn zowel jij als je partner aan het werk en moet je de tijd met het gezin vaak in zien te plannen? Tijd met de kinderen is leuk, maar het is soms ook wel even leuk om ‘gewoon’ samen met je partner te zijn. Door de vele ontspanningsmogelijkheden in Utrecht is het soms ook even goed om als ouders zijnde te zorgen voor een oppas. Zo kun je samen lekker genieten van de rust terwijl de kinderen in goede handen zijn.

Zoeken naar een oppas is misschien wel makkelijker dan je denkt. In het verleden hing je vaak een briefje op bij een winkel of de supermarkt waarbij je aangaf op zoek te zijn naar een oppas. Tegenwoordig is dit veel eenvoudiger. Oppasland biedt hierbij de oplossing. Oppasland is een platform waar ouders op zoek kunnen gaan naar een geschikte oppas in de buurt en waar oppassers op zoek gaan naar werk. Hierbij is alles helemaal kosteloos: bij Oppasland heb je niet te maken met een betaling.

Oppas gezocht? Maak een profiel aan

Bij Oppasland draait het allemaal om profielen. Nadat je je als ouders zijnde hebt geregistreerd is het tijd om een profiel te maken. In dit profiel stel jij je gezin voor en geef je belangrijke informatie voor oppassers. In je profiel vermeld je hoeveel kinderen je hebt en welke leeftijd ze hebben, op welke dagen en welke uren je iemand nodig hebt, naar welk type oppasser je op zoek bent (een oppasser, gastouder of gastouderbureau) en je kunt hier een leuke foto toevoegen van je kinderen.

Heb je een profiel gemaakt? Ga dan op zoek naar een oppasser bij jou in de buurt. Heb je iemand gevonden? Neem dan contact op via het profiel. De ander ontvangt van jou een e-mail. Op deze manier is er rechtstreeks contact zonder dat Oppasland zich hiermee bemoeit. Je kunt dus onderling afspraken maken en de ander uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Dus hoe leuk het ook is om gezellig met de kinderen te zijn, soms kan het een goed idee zijn om te zoeken naar een helpende hand zodat je gezellig samen het huis uit kunt gaan. Meld je daarom vandaag nog aan bij Oppasland en ga op zoek naar een oppasser in Utrecht.