Oppaswerk Hilversum

Met ruim 15.000 kinderen is er veel vraag naar oppassers en gastouders in Hilversum. Elke ouder moet er wel eens aan geloven om een oppas in te huren. Je kunt er gewoonweg niet altijd zelf zijn voor je kinderen. Soms vragen ze dan opa, oma of de buren, maar als die niet beschikbaar zijn is een oppas wel handig om achter de hand te hebben. Als jij op zoek bent naar een manier om een extra zakcentje te verdienen dan ben je bij Oppasland aan het juiste adres. Oppasland brengt ouders en oppassers samen, zodat ze een leuke samenwerking kunnen beginnen.

Beginnen met oppassen

Voordat je begint met oppassen, is het van belang dat je weet wat voor oppasgezin je zoekt. Zoek je een gezin met hele jonge kinderen of vind je het prettiger als de kinderen de basisschoolleeftijd hebben? Ook is het van belang dat je voor jezelf nagaat op wat voor tijden jij wil werken. Sommige ouders zoeken een oppas die in de avonduren oppast als de kinderen op bed liggen. Dit verdient vaak wat minder goed, maar het is wel de makkelijkste vorm van oppassen. Het is maar net wat jij wil en zoekt. Het is handig om deze zaken voor jezelf op papier te zetten, zodat je weet waar je precies naar zoekt.

Registreer je bij Oppasland

Zodra je een lijst gemaakt hebt, kan de grote zoektocht naar een leuk oppasgezin beginnen. Registreer je vandaag nog bij Oppasland en maak een profiel aan. In dat profiel kun je precies vertellen wie jij bent en wat voor oppaswerk je zoekt. Laat de ouders ook gelijk weten wanneer je beschikbaar bent en hoeveel jij per uur rekent. Zo weten ouders precies waar ze aan toe zijn en zijn ze eerder geneigd om jou een berichtje te sturen.

Contact leggen met ouders

Om in contact te komen met ouders bij Oppasland, kun je twee dingen doen. Je kunt wachten tot een ouder contact met jou zoekt, of zelf berichten gaan sturen. Als je kiest voor de eerste optie dan kost Oppasland voor jou helemaal niets. Reageren op berichten van anderen is namelijk altijd gratis bij Oppasland. Het kan echter wel wat langer duren voor je oppaswerk vindt als je op deze manier gaat zoeken.

Als je kiest voor de tweede optie, heb je een Oppasland Premium account nodig. Met Oppasland Premium kun je onbeperkt berichten sturen naar ouders in jouw omgeving, om zo een leuk oppasgezin te vinden. Deze manier van zoeken gaat vele malen sneller. Voor Oppasland Premium betaal je een vast bedrag per maand, maar je kunt het abonnement op ieder gewenst moment opzeggen. Zowel het aanvragen als het opzeggen doe je heel eenvoudig bij de instellingen van je account. Oppasland hanteert geen minimum inschrijfduur. Je kunt bij ons op ieder moment Oppasland Premium aanvragen en opzeggen.

Kennismaking

Als je eenmaal contact gelegd hebt met een ouder, kun je voorstellen om een kennismakingsgesprek in te plannen. Op die manier kunnen jullie elkaar leren kennen en afspraken maken over het oppassen. Maak bijvoorbeeld goede afspraken over het oppastarief, de regels in en om het huis en de taken die je als oppas krijgt. Als de ouder graag heeft dat je het huis ook schoonmaakt als de kinderen slapen, kun je daar als oppas extra geld voor vragen. Een schoonmaakster kost immers ook geld. Hou hier tijdens het gesprek rekening mee.

Veelgestelde vragen

Hoeveel ouders zoeken een oppas in Hilversum?
Wat is het gemiddelde geboden uurtarief in Hilversum?