Oppaswerk Doetinchem

Een derde van alle huishoudens in Doetinchem heeft kinderen. Het is dus niet vreemd dat zoveel ouders op zoek zijn naar een geschikte oppas voor in de avonduren als ze zelf andere verplichtingen hebben. Ze willen natuurlijk niet zomaar een oppas, maar iemand waar ze zich fijn bij voelen en waardoor ze met een gerust hart het huis kunnen verlaten. Denk jij dat jij degene bent die zij zoeken? Meld je dan vandaag nog aan bij Oppasland en ga oppassen in Doetinchem!

Wat voor oppas ben jij?

Voordat je je aanmeldt, is het handig dat je eerst bedenkt wat voor oppas jij precies bent. Ben jij de sportieve oppas die graag een balletje trapt met de kinderen? Of ben jij die leuke creatieve oppas, waarmee de kinderen een verkleedpartijtje kunnen doen? Wat je talenten ook zijn, je kunt het altijd vertellen op je profiel op Oppasland.

Ook vinden veel ouders het fijn om vooraf te weten wanneer je beschikbaar bent, zodat ze kunnen zien of dat overeenkomt met hun eigen verplichtingen. Vul je beschikbare tijden daarom in, in het handige schema op je Oppasland profiel en vertel ook gelijk hoeveel je vraagt per uur of per dag. Twijfel je hoeveel geld je kunt vragen voor je diensten? Oppasland plaatste eerder al een blog over oppastarieven in Nederland. Zo bereken je handig wat in jouw omgeving gangbaar is. Kijk ook vooral goed naar wat andere oppassers vragen voor hun diensten.

Hoe werkt Oppasland?

Om leuk oppaswerk in Doetinchem te kunnen vinden, maak je heel eenvoudig een profiel aan op Oppasland. Op dit oppasplatform kunnen ouders, gastouders en oppassers elkaar vinden en samenwerkingen bespreken. Een profiel aanmaken kost helemaal niets. Met zo’n gratis account kun je ouders laten weten dat je op zoek bent naar oppaswerk. Vul alle gevraagde gegevens in, zoals:

Al deze gegevens zijn belangrijk voor ouders bij het kiezen van een geschikte oppas voor hun kinderen. Daarom kun je beter te uitgebreid zijn, dan niet uitgebreid genoeg. Als je nog niet in het bezit bent van een Verklaring Omtrent het Gedrag, dan is het verstandig om die ook aan te vragen. Ouders vinden het vaak gijn om te weten dat de oppas niet in aanraking is geweest met politie en justitie. Je kunt deze VOG aanvragen via de gemeente, maar je kunt er nu ook voor kiezen om dit via Oppasland te regelen. Voor een kleine meerprijs hoef je dan niet 2 (!) keer langs het gemeenteloket. Dat scheelt je dus weer een hoop tijd.

Premium Account bij Oppasland

Naast een gratis account bij Oppasland, kun je er ook voor kiezen om je account te upgraden naar een Premium Account. Dankzij deze upgrade, kun je berichten versturen naar ouders in de buurt. Je hoeft dan dus niet te wachten tot ouders contact met jou zoeken en de kans dat je zo snel oppaswerk vindt, is dan groter. Met een gratis account kun je namelijk alleen reageren op berichten die je al eerder ontving in je Oppasland inbox, maar je kunt niet zelf als eerste berichten versturen. Met een Premium Account kan dit wel! Voor een vast bedrag per maand help je jezelf zo op zoek naar oppaswerk. Je zit gelukkig nooit vast aan het abonnement, omdat je het Premium Account namelijk op elk gewenst moment kunt activeren en opzeggen.

Kennismaken met ouders

Heb je eenmaal contact gelegd met ouders in de buurt, dan raden we altijd aan om eerst even kennis te maken op een neutrale plek. Tijdens die kennismaking kunnen jullie de verwachtingen over en weer bespreken en ook het takenpakket vaststellen. Zo weten jullie allebei waar jullie aan toe zijn, voordat je de eerste keer gaat oppassen. Heb je uiteindelijk geen fijn gevoel bij de samenwerking, dan is dat niet erg. Je kunt altijd verder zoeken naar oppaswerk dat wel bij je past. Laat dit alleen wel altijd even weten aan de ouders, zodat zij niet vergeefs gaan wachten tot de eerste oppasafspraak gepland kan worden. Succes bij het vinden van oppaswerk via Oppasland!

Veelgestelde vragen

Hoeveel ouders zoeken een oppas in Doetinchem?
Wat is het gemiddelde geboden uurtarief in Doetinchem?