Er zijn 135 oppassers in Zwijndrecht

Oppas Zwijndrecht

Als ouder wil je alleen het allerbeste voor je kinderen. Waarom zou een oppas anders zijn? Natuurlijk voelt het het vertrouwdst om te kiezen voor een familielid of vriend(in), maar je wilt ze ook niet te vaak opzadelen met de zorg voor je eigen kinderen. Daarom is het erg fijn om een particuliere oppas achter de hand te hebben als je zelf andere verplichtingen hebt en je kinderen echt niet meekunnen. Nu klinkt dit misschien als een makkelijke opgave, maar in de praktijk blijkt het helemaal niet zo makkelijk om een oppas in Zwijndrecht te vinden. Je wilt namelijk iemand bij wie je je honderd procent op je gemak voelt en neemt geen genoegen met minder. Daarom wil je het liefst zo veel mogelijk aanbod tot je beschikking hebben en dan is kiezen voor Oppasland erg verstandig. Hier melden zich elke dag weer nieuwe oppassers aan, zodat je kunt kiezen uit veel leuke oppassers. Meld je vandaag nog gratis aan en ga op zoek naar een oppas die bij je past!

Wat kun je verwachten van een particuliere oppas?

Nu je besloten hebt dat je graag een oppas wilt voor je kinderen, is het fijn om precies te weten waar je aan toe bent. Wat kun je bijvoorbeeld wel vragen van de oppas en wat niet? Hoeveel betaal je de oppas en zijn er nog verschillende soorten oppas? Laten we beginnen met de laatste vraag of er verschillende soorten oppassen zijn. Het antwoord op deze vraag is: ja. Je kunt natuurlijk kiezen voor een particuliere oppas, maar je kunt ook kiezen voor een gastouder. Het grote verschil tussen deze twee is dat een gastouder beschikt over een diploma en moet voldoen aan strenge eisen vanuit de overheid. Je kiest vooral voor deze soort opvang als je elke week, meerder dagdelen per week opvang nodig hebt voor je kinderen. Je kunt dan kinderopvangtoeslag aanvragen, zodat je minder per uur betaalt. Hou er wel rekening mee dat een gastouder vaak niet in de avond werkt. Heb je avond- of nachtoppas nodig, dan kun je vaak beter kiezen voor een particuliere oppas.

Wat een oppas precies doet, is afhankelijk van je eigen wensenlijstje. Je kunt vragen van de oppas dat ze zo af en toe de was opvouwt of de vaatwasser inruimt en sommige ouders vinden het fijn als de oppas stofzuigt. Niet elke oppas staat hiervoor open, dus weer hier vooraf duidelijk over. Zo komen jullie allebei niet voor verrassingen te staan. Ook moet je er rekening mee houden dat de oppas vaak een beetje extra vraagt voor dit soort werkzaamheden. Dat is natuurlijk niet zo gek, omdat je de schoonmaakster natuurlijk ook gewoon betaalt.

Ben je benieuwd hoeveel je jouw oppas moet betalen? Oppasland schreef hier al eens over.

Hoe werkt Oppasland?

Nu je weet wat je van de oppas kunt verwachten, is het tijd om op zoek te gaan naar een geschikte kinderoppas. Dit doe je door helemaal gratis een profiel aan te maken bij Oppasland. Op dit profiel kun je precies aangeven wat voor oppas je nodig hebt en voor wanneer. Ook kun je even wat over jezelf en je gezin vertellen, zodat de oppas alvast een beetje weet wat voor gezin je hebt. Sommige oppassers willen graag op baby’s passen, terwijl anderen dit toch een beetje spannend vinden. Probeer dus altijd zo uitgebreid mogelijk zijn in je beschrijvingen, zodat de oppas weet wat hij of zij kan verwachten.

Als je een profiel aangemaakt hebt, kun je twee dingen doen: je kunt wachten tot een oppas contact met jou zoekt of zelf actief op zoek gaan naar een oppas. Kies je voor de eerste optie dan is het gebruik van Oppasland voor jou helemaal gratis. Reageren op berichten die je ontvangt in je Oppasland inbox is namelijk altijd gratis. Maak je maar geen zorgen dat je een berichtje mist, want we sturen je altijd nog eventjes een e-mail om je te waarschuwen. Wil je liever zelf op zoek gaan naar een oppas? Met een Premium Account van Oppasland kun je als eerste berichten sturen naar de verschillende oppassers in Zwijndrecht. Zij kunnen op hun beurt weer gratis reageren, waardoor de kans dat je snel contact legt groter is. Voor het gebruik van het Premium Account, betaal je maandelijks een vast bedrag. Maak je maar geen zorgen, je kunt het abonnement op elk moment stopzetten. Je zit bij Oppasland dus nooit ergens aan vast en kunt gebruikmaken van ons platform zo lang als je nodig hebt. Succes bij het vinden van je nieuwe oppas!