Er zijn 209 beschikbare oppassers in Tiel

Oppas Tiel

Ruim 35 procent van alle huishoudens in Tiel heeft kinderen en het is daarom ook niet gek dat zoveel ouders op zoek zijn naar een oppas in de buurt. Je hebt vast zelf ook al gemerkt dat het niet eenvoudig is om een leuke oppas te vinden in Tiel. Gelukkig kan Oppasland het verschil maken voor jouw gezin. Als je niet veel oppassers kent, kun je hier wel een leuke ontmoeten. Maak vandaag nog helemaal gratis een profiel aan en vind een oppas die bij je past.

Oppas of gastouder?

Voordat je gericht op zoek kunt gaan naar goede opvang voor je kinderen, is het natuurlijk belangrijk dat je ontdekt welke oppasvorm bij je past. Kies je voor een gastouder of voor een particuliere oppas? Het is volledig afhankelijk van wat je als ouders nodig hebt. Heb je vooral oppas nodig overdag en niet veel in de avonduren, omdat je dan zelf thuis bent? In dat geval kan een gastouder interessant zijn. Zij werken voornamelijk overdag en je kunt als ouder zelfs in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Het is hierbij wel van belang dat de gastouder aan alle eisen voldoet. Welke eisen dat zijn, lees je in de blog die wij hierover schreven.

Heb je opvang nodig na school of in de avond/nacht, dan kun je in veel gevallen beter kiezen voor een particuliere oppas. Dit zijn vaak scholieren of studenten die door middel van een oppasbaantje extra geld willen verdienen. Je krijgt voor deze vorm van opvang geen kinderopvangtoeslag en zult het volledige bedrag zelf moeten betalen. Hou hier rekening mee als je deze opvangvorm kiest. Welke oppasmogelijkheid je ook kiest, je kunt een geschikte oppas vinden via Oppasland.

Hoe werkt Oppasland?

Bij Oppasland snappen we dat het een grote stap kan zijn om je kinderen aan iemand anders toe te vertrouwen. Daarom vinden we het belangrijk dat je niet gehaast voor een oppas kiest. Het gevoel moet goed zijn en via Oppasland kun je in alle rust op zoek naar een oppas die bij je gezin past. Maak daarom vandaag nog gratis een account aan en laat op dat profiel weten waar je precies naar zoekt. Je kunt aangeven of je het belangrijk vindt dat de oppas op structurele basis beschikbaar is om op te passen en om welke dagen het dan gaat. Ook kun je aangeven hoeveel je bereid bent om de oppas te betalen, zodat de oppas precies weet wat je kunt bieden. Het is daarbij verstandig om ook een overzicht te maken van de gevraagde werkzaamheden. Zeker als je het prettig vindt dat de oppas je ook wat licht huishoudelijke taken uit handen neemt. Maak je profiel uiteindelijk af met een leuke foto en een beschrijving van je gezin. Zo weet de oppas precies wat hij of zij kan verwachten en komen jullie niet voor teleurstellingen te staan.

Zodra je profiel op Oppasland staat, kunnen oppassers je profiel bekijken en je reacties sturen met een Premium Account. Zodra je een reactie binnenkrijgt, kun je hier volledig gratis op reageren. Zo is het gebruik van Oppasland voor jou helemaal gratis. Heb je snel een oppas nodig en wil je niet wachten tot iemand contact met jou zoekt? Kies er in dat geval voor om zelf een Premium Account aan te maken. Deze upgrade kost een vast bedrag per maand en is op elk moment te activeren en op te zeggen. Je zit dus nooit vast aan een ongewenst abonnement. Zodra je het Premium Account activeert, kun je contact zoeken met alle oppassers en gastouders in de buurt. Zo vind je hopelijk snel een oppas die bij je past en kun je je kinderen met een gerust hart bij de oppas achterlaten als jij andere verplichtingen hebt.