Oppas Hoogeveen

In Hoogeveen zijn relatief veel kinderen en deze kinderen hebben in sommige gevallen overdag of in de avond oppas nodig. Doordat ouders zelf werken, kunnen ze dat in lang niet alle gevallen zelf oplossen en een oppas kan dan uitkomst bieden. Zeker als je in de avond andere verplichtingen hebben, of als het ze niet lukt om op tijd bij het schoolplein te staan. Natuurlijk haal je je kinderen graag zelf op, maar wanneer dat even niet kan dan is het fijn om een oppas achter de hand te hebben. Wil jij ook een fijne, betrouwbare oppas vinden? Meld je dan vandaag nog gratis aan bij Oppasland en vind een oppas die bij je past, zodat je met een fijn gevoel van huis kunt gaan.

Gastouder of oppas?

Als je op zoek gaat naar opvangmogelijkheden via Oppasland, is het belangrijk om eerst een beslissing te maken of je op zoek bent naar een oppas of een gastouder in Hoogeveen. Als je vooral overdag oppas nodig hebt en niet na schooltijd of in het weekend, dan kan een gastouder uitkomst bieden. Je hebt bij een gecertificeerde gastouder namelijk ook recht op kinderopvangtoeslag en dat kan schelen in de kosten. In de avonden zijn deze opvanglocaties echter vaak dicht en dan kan het fijn zijn om een particuliere oppas achter de hand te hebben. Dit zijn vaak scholieren die het leuk vinden om met kinderen te werken en op die manier een extra zakcentje willen verdienen.

Hoe werkt Oppasland?

Wanneer je besloten hebt wat voor oppas je zoekt, kun je gericht een account aanmaken bij Oppasland. Dit kost helemaal niet. Je kunt in je profiel precies invullen wat je zoekt, zodat je reacties krijgt van mensen die je precies datgene wat je zoekt kunnen bieden. Vergeet ook niet om een beschrijving en een foto toe te voegen. Oppassers zijn eerder geneigd om te reageren op profielen van ouders die volledig ingevuld zijn en een foto bevatten. Zo vergroot je dus je eigen kansen om snel een leuke oppas te vinden.

Een oppas vinden

Je kunt bij Oppasland op twee verschillende manieren een oppas vinden. De eerste optie is door af te wachten tot een oppas contact met jou opneemt. De oppas is dan degene die een Premium Account nodig heeft op Oppasland en zo blijft het gebruik van de dienst voor jou gratis. Reageren op berichten van anderen is namelijk altijd gratis. Toch kan het op deze manier wel lang duren voor je contract kunt krijgen met een oppas. Als je het liefst snel een leuke oppas vindt, dan kun je dus beter kiezen om zelf een Premium Account aan te maken. Dankzij dit account kun je zelf contact opnemen met oppassers in Hoogeveen en is de kans dus veel groter dat je snel een oppas vindt. Voor het Premium Account betaal je een vast bedrag per maand. Je kunt het account op elk moment activeren en opzeggen, waardoor je nooit betaalt voor een account wat je niet meer nodig hebt. Je regelt al deze zaken eenvoudig via de instellingen van je account.

Kennismaking

We raden bij Oppasland altijd aan om eerst even een kennismakingsgesprek in te plannen met een oppas waar je contact mee hebt. Tijdens dit kennismakingsgesprek kunnen de belangrijke zaken besproken worden, zoals:

Het is belangrijk dat jullie het eens worden over deze zaken, voordat de eerste oppasafspraak begint. Daarbij is een kennismakingsgesprek een uitgelezen kans om de oppas te leren kennen. Het is niet makkelijk om de zorg voor je kinderen in de handen te leggen van een vreemde en het is daarom belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de oppas. Is dit na het gesprek niet het geval, dan kun je het beste doorzoeken naar een oppas waar je je wel prettig bij voelt. Laat dit de oppas wel altijd even weten, zodat diegene niet vergeefs blijft wachten op een berichtje. Succes bij het vinden van een leuke oppas via Oppasland!

Veelgestelde vragen

Hoeveel oppassers zoeken op dit moment oppaswerk in Hoogeveen?
Wat is het gemiddelde oppastarief in Hoogeveen?
Wat is de gemiddelde leeftijd van oppassers in Hoogeveen?