Er zijn 30 oppasadressen in Hoogeveen

Oppaswerk Hoogeveen

In Hoogeveen zijn veel kinderen die nog niet alleen thuis mogen blijven en ouders zijn daarom op zoek naar een leuke oppas. Het is een flexibele bijbaan, waarbij je zelf kunt bepalen hoeveel je per uur verdient. Klinkt een oppasbaantje jou ook als muziek in de oren? Meld je dan vandaag nog aan bij Oppasland en vind oppaswerk dat bij je past.

Hoe werkt Oppasland?

Wanneer je interesse hebt in oppaswerk, dan kun je je op een heel laagdrempelige manier aanmelden bij Oppasland. Aanmelden kost helemaal niets. Je maakt eenvoudig en volledig gratis een profiel aan bij Oppasland, waarin je kunt vertellen wie je bent en wat je ouders kunt bieden. Zo kun je vertellen welk oppastarief je hanteert, wanneer je beschikbaar bent en welke vaardigheden je bezit. Het kan een doorslaggevend zijn voor ouders wanneer ze zoeken naar een oppas die kan helpen met huiswerk en kan koken. Schroom dus niet om deze zaken te vermelden op je profiel. Je kunt beter te veel vertellen dan te weinig. Ouders zijn eerder geneigd te reageren op een volledig profiel dan op een profiel die maar voor de helft is ingevuld.

Contact leggen met ouders

Zodra je je hele profiel hebt ingevuld, kun je in contact komen met ouders via Oppasland. Je kunt wachten tot een ouder zelf contact met jou opneemt of je kunt zelf berichten gaan sturen naar ouders in de buurt. Als je kiest voor de eerste optie, dan kost het gebruik van Oppasland voor jou helemaal niets. Reageren op berichten van anderen is bij Oppasland namelijk altijd gratis. Wil je liever zelf contact opnemen met ouders, dan kun je kiezen voor een Premium Account bij Oppasland. Dankzij dit Premium Account kun je nu zelf berichten sturen naar ouders op Oppasland. Op die manier kun je veel sneller contact leggen en is de kans groter dat je op korte termijn oppaswerk vindt. Voor een Premium Account betaal je een vast bedrag per maand. Je kunt dit abonnement op elk gewenst moment activeren en opzeggen. Je betaalt zo nooit te veel voor Oppasland en je kunt gelijk van je abonnement af als je eenmaal een oppasbaantje gevonden hebt.

Veel ouders vinden het prettig als hun oppas in het bezit is van een recente VOG. Normaal een tijdrovend proces, maar je kunt nu gebruikmaken van de nieuwe functie van Oppasland. Volledig digitaal een VOG aanvragen!

Kennismakingsgesprek

Als je eenmaal een goed gesprek hebt met ouders op Oppasland, dan kun je besluiten om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit kennismakingsgesprek kunnen jullie bespreken wat er van jou verwacht wordt en andere belangrijke zaken, zoals:

Deze zaken kun je altijd het beste vóór de eerste oppasafspraak bespreken, zodat jullie allebei weten wat de bedoeling is. Ook kun je op basis van die informatie besluiten of dit het juiste oppaswerk voor jou is. Voel je je na het gesprek niet prettig bij het oppasadres, dan kun je altijd besluiten om verder te zoeken. Er zijn genoeg ouders in Hoogeveen op zoek naar een leuke oppas, dus er is altijd een oppasbaan voor jou. Laat wel altijd weten aan de ouders dat je verder gaat zoeken, zodat zij niet vergeefs op je gaan wachten en zelf ook verder kunnen gaan zoeken. Oppasland wenst je succes bij het vinden van een leuke oppasbaan!