Oppas Zutphen

Ben je op zoek naar een oppas in Zuthpen? Papa’s en mama’s willen natuurlijk zo veel mogelijk tijd besteden met hun kindje. Tweeverdieners komen tegenwoordig steeds vaker voor, dus wanneer beide ouders werken is je zoon of dochter veilig op de opvang of op school. Maar wat als je buiten je werk om iets leuks wilt gaan doen? Of als je verplichtingen hebt waar je je kind niet mee naartoe kunt nemen. Je kunt natuurlijk een oma of neef laten zorgen voor je kind, maar wat als het iemand in je sociale kring een keertje niet lukt om op te passen? Het kan dan erg lastig zijn om iemand te vinden. Niet bij Oppasland! Op ons online oppasplatform begint jouw zoektocht naar een ideale oppas in Zutphen.

De nachtoppas in Zutphen

Naast uitstapjes komt ook een volledige nacht slaap krijgen minder vaak voor. Als ouders met jonge kinderen kun je hier erg naar uitkijken. Als je kindje ’s nachts veel moet huilen, wil je er voor hem of haar kunnen zijn. Het slaapgebrek neem je dan voor lief. Toch kunnen die gemiste uren slaap je behoorlijk opbreken. Een goede nachtrust kan dan heel erg welkom zijn. Dit geeft je nieuwe energie die je weer kunt steken in jouw gezin. Hoe fijn zou het zijn als iemand een keer ’s nachts op je kind past? Om ouders hulp te bieden, is bij Oppasland nu een nieuwe functie beschikbaar: de nachtoppas! Voor veel oppassers is het geen enkel probleem om een nachtje op de kleine te passen. Zo kun jij je welverdiende rust pakken en volledig opgeladen de volgende dag beginnen.

Meer weten? Nieuw bij Oppasland! De Nachtoppas

Verklaring Omtrent het Gedrag online aanvragen

Uit een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) blijkt of de aanvrager een verleden heeft met justitie. Anders gezegd: of er in het verleden strafbare feiten zijn gepleegd. Als dit het geval is, moet worden bepaald of deze feiten het onmogelijk maken om te werken in de branche waarvoor de VOG wordt aangevraagd. Een gastouder is verplicht om in het bezit te zijn van een VOG. Deze is namelijk vereist voor inschrijving bij het personenregister kinderopvang. Zonder deze verklaring mag een gastouder dus niet aan het werk. Een oppas heeft deze verplichting niet, maar veel ouders vinden een VOG aanvragen toch een prettig idee. Zo weet je als papa of mama zeker dat de oppas geen strafbare feiten op zijn of haar naam heeft, die de veiligheid van het kind in gevaar kunnen brengen. Wees vanaf het begin duidelijk dat je dit graag wilt. Je hebt het recht op zekerheid.

Oppasland Premium

Wil je gebruik maken van Oppasland? Schrijf je dan gratis bij ons in! Met een gratis account heb je toegang tot veel functies van ons platform. Je kunt je eigen profiel aanmaken, profielen zoeken en gratis berichten ontvangen van oppassers en gastouders vanuit heel Nederland. Wil je ook zelf kunnen reageren op profielen van onze nanny’s, babysitters en gecertificeerde oppassers? Daarvoor heb je een Premium-account nodig. Oppasland Premium geeft je de mogelijkheid om direct in contact te komen met onze enthousiaste oppassers. Heb je een profiel gevonden dat je aanspreekt? Stuur dan een persoonlijk bericht om te vertellen dat je graag eens kennis wilt maken!

Eerst kennismaken

Je hebt besloten dat iemand op je kind gaat passen. Erg spannend allemaal. Niet zo gek dat je dan eerst eens kennis wilt maken. Bereid je op dit eerste gesprek goed voor. Om de oppas een beetje op weg te helpen, kun je alvast een lijst opstellen van belangrijke dingen om rekening mee te houden. Denk aan vaste bedtijden, huisregels en eventuele extra taakjes die een oppas zou kunnen doen. Laat je zoon of dochter ook kennismaken met de nieuwe oppas, dan zie je meteen of er een klik is. Hebben jullie er allemaal een goed gevoel bij? Stel dan eventueel voor om de nanny of babysitter een keer te laten proefdraaien. Dit maakt de overgang voor je kind iets vloeiender. Zo kan hij of zij rustig wennen aan de spannende nieuwe situatie.

Veelgestelde vragen

Hoeveel oppassers zoeken op dit moment oppaswerk in Zutphen?
Wat is het gemiddelde oppastarief in Zutphen?
Wat is de gemiddelde leeftijd van oppassers in Zutphen?