Er zijn 280 oppassers in Tilburg

Oppasland zoekt een oppas in Tilburg

Tilburg is de zesde stad van Nederland met een inwoneraantal van ruim 194.000 inwoners. 15 Procent van de inwoners bestaat uit kinderen tot een leeftijd van 14 jaar. Door de komst van veel vluchtelingen in Tilburg is het aantal kinderen in een korte tijd erg toegenomen. Dit heeft te maken met het feit dat niet-westerse gezinnen over het algemeen meer kinderen hebben dan van oorsprong westerse gezinnen. Alle kinderen in Tilburg hebben veel liefde en aandacht nodig. Voor sommige gezinnen is het geven van voldoende aandacht niet altijd mogelijk. Dit kan zijn wanneer een gezin uit veel kinderen bestaat of wanneer de ouders veel moeten werken. In dit geval is het soms verstandig voor de kinderen om de nodige hulp van een oppasser in te schakelen.

Woon jij in Tilburg en wil je graag een extra zakcentje verdienen? Vind je het leuk om bij kinderen te zijn? Dan zit je goed bij Oppasland. Oppasland is een verzamelpunt waarbij ouders op zoek gaan naar oppassers voor de kinderen en waar oppassers op zoek gaan naar oppaswerk. Het streven van Oppasland is om ouders uit de brand te helpen en oppassers werk te bieden.

Oppasland is overal

Oppasland richt zich hierbij niet op slechts een bepaalde regio in het land, maar juist over het hele land. In Tilburg staan ook genoeg ouders te springen om een helpende hand. Wanneer jij het leuk vindt om op kinderen te passen, dan kun je je aanmelden als oppasser in Tilburg. Een diploma of ervaring is hiervoor niet nodig.

Meld je GRATIS aan als oppas in Tilburg

Op zoek gaan naar oppaswerk is bij Oppasland helemaal gratis. Er komen geen kosten kijken bij het gebruik van de website of voor de registratie. Registreren is ook nog eens heel erg gemakkelijk. Dit is binnen vijf minuten gedaan en je hoeft hiervoor geen computerexpert te zijn. Bij het registreren op Oppasland geef je aan dat je oppasser wilt worden in Tilburg. Daarna maak je een profiel aan waarin jij je voorstelt als oppas aan ouders die op zoek zijn. Vermeld informatie over jezelf zoals wie je bent, of je ervaring hebt, wat je uurtarief is en per wanneer en op welke dagen je beschikbaar bent. Zo weten ouders via je profiel of jij geschikt bent voor hun kinderen en kunnen ze contact opnemen.

Het gesprek aangaan

Wanneer ouders contact met je opnemen en er is sprake van wederzijdse interesse, dan is het belangrijk dat je een kennismakingsgesprek inplant. Zon gesprek is belangrijk om te weten of er sprake is van een klik. Voor ouders is het van belang dat ze het gevoel hebben dat hun kinderen worden opgevangen door een betrouwbaar iemand die veiligheid vooropstelt. Zo kan het zijn dat ze vragen of je een EHBO diploma hebt. Dit is geen vereiste, maar het kan wel belangrijk zijn voor ouders.

Wil je niet wachten tot ouders contact opnemen met jou, neem dan het initiatief in handen en ga zelf op zoek naar ouders in de buurt. Heb je leuke ouders gevonden, neem dan contact op en geef aan waarom jij de geschikte oppasser in Tilburg bent voor hun kinderen. Voor je het weet ben jij de redder in nood geworden en heb je een van de leukste banen gevonden die er bestaat.