Oppas Sittard

In Sittard heeft 30% van alle huishoudens kinderen. In veel gevallen gaan deze kinderen overdag naar de opvang, maar ook in de avonduren is er soms opvang nodig. Als ouder heb je soms ook afspraken in de avond of wil je gewoon even samen weg. In dat geval kan het heel fijn zijn om een oppas achter de hand te hebben. Natuurlijk wil je wel zelf uitkiezen wie je op je kinderen past, omdat het als ouder niet makkelijk is om de zorg uit handen te geven. Daarom kunnen ouders en oppassers elkaar bij Oppasland online vinden, zodat er veel keuze is en je je als ouder op je gemak kunt gaan voelen bij de oppas die je kiest. Meld je vandaag nog gratis aan bij Oppasland en kies een oppas die bij je past.

Oppas of gastouder

In veel gevallen vinden ouders het lastig om te bepalen wat voor soort opvang hun kind nodig heeft. Soms is een gastouder voordeliger dan een oppas, maar dat is wel afhankelijk van de opvangtijden. Zoek je structureel voor overdag een oppas, dan kun je in veel gevallen beter kijken naar een gastouder in Sittard. Als de gastouder namelijk aan alle eisen voldoet, dan kun je hier als ouder kinderopvangtoeslag voor krijgen. Hierdoor is het een stuk voordeliger om te kiezen voor die opvang.

Heb je echter af en toe opvang nodig en is dit vooral in de avonduren? In die gevallen kun je beter kiezen voor een particuliere oppas. Dit zijn in veel gevallen studenten, scholieren of mensen die met pensioen zijn. Ze hebben veel tijd en zijn ook beschikbaar in de avonden. De gastouderopvang kiest er vaak voor om kinderen alleen overdag op te vangen en dat is lastig voor ouders die nachtdiensten draaien of in de avond andere verplichtingen hebben. Gelukkig kun je bij Oppasland wel een geschikte oppas vinden voor die uren.

Hoe werkt Oppasland?

Of je nu een gastouder of een oppas zoekt, bij Oppasland kun je altijd vinden wat je zoekt. Maak vandaag nog gratis een profiel aan bij de gezelligste oppas-site van Nederland. In je profiel kun je precies vertellen wat je zoekt. Zo kun je aangeven voor wanneer je een oppas nodig hebt en hoeveel je bereid bent om te betalen. Oppassers kunnen je profiel zien en reageren door je een bericht te sturen. Wanneer je een bericht ontvangt in je Oppasland inbox, kun je hier gratis op reageren. Je ontvangt ook altijd een e-mail wanneer er een nieuw bericht is verschenen in je inbox, zodat je nooit een bericht mist. Zorg er wel voor dat de e-mails van Oppasland niet in je spambox terechtkomen. De kans dat je ze dan mist, is groot.

Ontvang je niet zoveel reacties als je zou willen of wil je snel een nieuwe oppas, dan kun je ook kiezen voor een Premium Account bij Oppasland. Met die Premium Account kun je onbeperkt reageren op alle profielen van oppassers en gastouders. De kans dat je dan sneller een reactie krijgt, is aanzienlijk groter dan met alleen de gratis functies. Om gebruik te maken van een Premium Account, betaal je maandelijks een vast bedrag. Je kunt het account op elk gewenst moment activeren en opzeggen. Hierdoor zit je nooit lang aan een abonnement vast, terwijl je al een oppas hebt. Kies daarom vandaag nog voor een Premium Account en vind die oppas die bij (op)past.

Veelgestelde vragen

Hoeveel oppassers zoeken op dit moment oppaswerk in Sittard?
Wat is het gemiddelde oppastarief in Sittard?
Wat is de gemiddelde leeftijd van oppassers in Sittard?