Er zijn 239 oppassers in Purmerend

Oppas Purmerend

Het is niet altijd makkelijk om een goede oppas te vinden in je omgeving. In Purmerend staan gelukkig veel oppassers te popelen om bij je aan de slag te gaan. Je moet alleen even weten waar je moet zoeken. Als je geen oppas in de buurt hebt, dan is Oppasland de plek voor jou! Hier kun je kiezen uit honderden oppassers in de buurt die graag op jouw kinderen letten als je zelf aan het werk bent. Meld je daarom nu gratis aan en vind een oppas die bij jou en je gezin past.

Een oppas kiezen

We zeiden het eerder al even: een oppas vinden is lastig. We willen je natuurlijk niet ontmoedigen, maar er zijn verschillende dingen waar je rekening mee moet houden en waar je vooraf besluiten over moet maken. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan over het type oppas waar je naar op zoek bent. Sommige kinderen hebben meer baat bij een energieke sportieve oppas en een ander kind juist weer bij een rustige en creatieve oppas. Wanneer je daarnaast nog wil dat de oppas extra klusjes doet, is het ook belangrijk dat je dit vooraf bedenkt. Wat moet de oppas precies doen? Gaat het enkel om de vaatwasser in- en uitruimen of hoort stofzuigen daar ook bij? Dit soort klusjes kosten vaak extra en het is dus verstandig om na te gaan of je dit echt wilt. Zodra je bedacht hebt wat voor oppas je precies zoekt, kun je een profiel aanmaken bij Oppasland. Dit is helemaal gratis en in dat profiel kun je alle belangrijke dingen invullen. Wil je graag nog wat extra kwijt op je profiel? Schrijf het dan in je introtekst. Daar kun je de oppas precies uitleggen wat voor gezin je hebt en wat voor oppas je denkt dat hier het beste bij past. Probeer je Oppasland profiel zo uitgebreid mogelijk in te vullen, zodat de oppas vooraf weet wat er verwacht wordt.

Oppas vinden in Purmerend

Wanneer je je Oppasland profiel geactiveerd hebt, kunnen oppassers je profiel vinden en kijken of ze bij jou aan de slag willen en kunnen gaan. Als ze dat wel zien zitten, dan kunnen ze je een berichtje sturen. Deze berichten ontvang je in je Oppasland inbox en kun je helemaal gratis beantwoorden! Hou je inbox daarom goed in de gaten, zodat je geen bericht mist. Om je nog een handje te helpen, sturen we je altijd een e-mail om er zo zeker van te zijn dat je weet dat je een bericht hebt ontvangen en je echt geen leuke oppas mist.

Heb je een oppas gezien en wil je graag snel in contact komen, dan kun je ook altijd zelf kiezen voor een Premium Account bij Oppasland. Dankzij deze upgrade kun je nu zelf als eerste contact opnemen met oppassers in de buurt. Voor het gebruik van de Premium functies betaal je maandelijks een vast bedrag. Maak je geen zorgen dat dit een abonnement is waar je lang aan vast zit, want je kunt op elk gewenst moment opzeggen. Zo gebruik je het Premium Account precies zo lang als je het zelf nodig hebt.

Kennismaken met de oppas

We zeiden het al eerder: het vinden van een oppas is een gevoelskwestie. Daarom raden we bij Oppasland altijd aan om eerst een kennismakingsgesprek in te plannen met de oppas. Tijdens die gesprek kunnen jullie de verwachtingen over en weer uitspreken en ook praktische dingen, zoals de werktijden, het uurtarief en de oppastaken bespreken. Zo weten jullie allebei waar jullie aan beginnen, voordat de eerste oppasafspraak gepland staat. Voelt het na het gesprek toch niet helemaal goed, dan is het niet erg om verder te zoeken naar een andere oppas. Bij Oppasland staan duizenden oppassers ingeschreven, waardoor er altijd wel iemand voor jouw gezin beschikbaar is.