Er zijn 309 beschikbare oppassers in Heerhugowaard

Oppas Heerhugowaard

In Heerhugowaard wonen veel gezinnen met jonge kinderen en hoe leuk je je kinderen ook vindt, soms heb je een oppas nodig. Het is altijd fijn om iemand achter de hand te hebben als je plotseling weg moet of verplichtingen hebt. Het is helaas niet zo makkelijk om een leuke, betrouwbare en beschikbare oppas te vinden in Nederland. Gelukkig bieden heel veel oppassers zich aan bij Oppasland en kun je snel een leuke en betrouwbare oppas vinden die precies voldoet aan jouw wensen. Meld je vandaag nog aan bij Oppasland en vind de perfecte oppas.

Hoe werkt Oppasland?

Bij Oppasland komen oppassers en ouders samen om zo leuke samenwerkingen aan te gaan. Door het interne berichtensysteem, kunnen ouders en oppassers op een laagdrempelige en veilige manier kennismaken en kijken of ze iets voor elkaar kunnen betekenen. Je registreren bij Oppasland is helemaal gratis en het is een paar klikken geregeld. Tijdens je registratie kun je een profiel maken en je besluit zelf hoe uitgebreid je dit profiel maakt. We willen je wel graag vertellen dat uitgebreide profielen vaak meer bezoekers trekken dan profielen waar weinig informatie op staat. Oppassers zien graag met wie ze te maken hebben voordat ze een berichtje sturen. Voeg daarom een beschrijving, foto’s en de wensen toe aan je profiel.

Contact leggen met oppassers

Wanneer je een profiel hebt aangemaakt bij Oppasland, kun je twee dingen doen: wachten tot een oppas contact met jou zoekt, of zelf actief op zoek gaan naar een oppas. Als je kiest voor de eerste optie dan kost het gebruik van Oppasland voor jou helemaal niets. Reageren op berichten van anderen is bij Oppasland namelijk altijd gratis. Wil je liever zelf berichten sturen naar oppassers in Heerhugowaard, dan kun je kiezen voor een Premium Account op Oppasland. Dit Premium Account zorgt ervoor dat de mogelijkheid tot het versturen van berichten ontgrendeld wordt. Op die manier kom je veel sneller in contact met beschikbare oppassers en dit is erg prettig als je snel een oppas zoekt.  Voor het Premium Account betaal je een vast bedrag per maand, maar je kunt opzeggen wanneer je wilt. Er is geen minimum looptijd en je kunt dus gelijk na een maand alweer opzeggen. Zodra je opzegging bij ons binnen is, zal je abonnement met ingang van de volgende betaalperiode opgezegd worden. Hierdoor zit je nooit ongewild vast aan een abonnement bij Oppasland.

Kennismaken met de oppas

Zodra je contact gelegd hebt met een oppas, is het altijd verstandig om eerst even af te spreken voordat de eerste oppasafspraak plaatsvindt. Tijdens die afspraak kunnen jullie de belangrijke zaken bespreken en elkaar leren kennen. De zaken die vaak besproken worden tijdens zo’n kennismaking zijn:

Zo weten jij en de oppas precies wat er moet gebeuren en kunnen jullie besluiten of de samenwerking gaat werken. Mocht je na het gesprek geen fijn gevoel hebben bij de oppas, dan kun je altijd verder zoeken naar iemand die wel bij je gezin past. Oppasland heeft veel oppassers die zich aanbieden, dus er zijn mogelijkheden genoeg! Je vindt gegarandeerd een leuke oppas bij Oppasland.

Veelgestelde vragen

Hoeveel oppassers zoeken op dit moment oppaswerk in Heerhugowaard?
Wat is het gemiddelde oppastarief in Heerhugowaard?
Wat is de gemiddelde leeftijd van oppassers in Heerhugowaard?