Je zoekopdracht leverde te weinig resultaten op. We hebben de zoekafstand automatisch vergroot.

Oppas Geleen

Als je vader of moeder bent, wil je zo veel mogelijk bij je kindje zijn. Je hebt een druk bestaan, want aan je baan, studie of hobby ben je veel tijd kwijt. De school of kinderopvang neemt overdag de opvang van jouw kind over, maar wat als je ’s avonds verplichtingen hebt? Als je een keer plannen buiten de deur hebt, neem je zoon of dochter het liefst gewoon mee, maar dat kan niet altijd. Wat doe als je niet zo snel iemand kunt vinden om op te passen? Daarvoor moet je bij Oppasland zijn! Op ons oppasplatform vind je een oppas of gastouder in Geleen die met alle liefde voor je klaarstaat.

Gratis aanmelden bij Oppasland

Ben je bij Oppasland om een fijne oppas in Geleen te vinden? Dan kun je je gratis inschrijven. Maak ook meteen een persoonlijk profiel aan. Daarmee laat je oppassers en gastouders op ons platform weten dat je een fijne oppas zoekt. Vertel in het kort iets over jezelf en je gezin. Wie zijn jullie en waar zijn jullie precies naar op zoek? Je kunt bijvoorbeeld ook alvast aangeven welk oppastarief je bereid bent te betalen. Probeer in je profiel een duidelijk beeld te schetsen van jouw perfecte oppas. Gebruikers van Oppasland die interesse hebben, kunnen er hun reactie op achterlaten. Zo kun je gratis in contact komen met een oppas in Geleen.

Verschil oppas en gastouder

Zoek jij iemand die voor jouw kindje komt zorgen? Dan heb je als ouder bij Oppasland een keuze: je kunt kiezen voor een traditionele oppas of juist een gastouder. Bij vind je tienduizenden oppassers en gastouders verspreid over heel Nederland. Maar waar liggen eigenlijk de verschillen tussen de twee? Dat zie je terug in de oppaslocatie, de kosten en vaak ook in de ervaring. Gastouders kunnen bewijzen dat ze kundig zijn, omdat ze allerlei papieren moeten hebben om aan de slag te kunnen. Toch blijft het vaak een kwestie van persoonlijke voorkeur. Het is maar net wat het beste bij jouw gezin past. Om je te helpen met het maken van een goede keuze, heeft Oppasland de belangrijkste verschillen voor je op een rijtje gezet.

Meer lezen: Wat is het verschil tussen een oppas en een gastouder?

Zelf reacties achterlaten

Zou je graag zelf het initiatief nemen? Wil je niet afwachten op een reactie, maar juist zelf willen reageren op een oppasprofiel dat je aanspreekt? Dat kan met Oppasland Premium! Met Premium kun je zoveel berichtjes versturen als je wilt. Bekijk dus gerust de profielen van onze oppassers en gastouders en stuur een enthousiast berichtje naar als iemand jouw interesse heeft gewekt! Hebben jullie een leuk gesprek? Stel dan eventueel voor om samen een kennismakingsgesprek in te plannen.

Kennismaken met de oppas

Meestal laat je niet zomaar iemand op je kind passen. Daarvoor wil je die persoon eerst wat beter leren kennen. Dat kan allemaal in een kennismakingsgesprek. Je nieuwe oppas of gastouder zal het ook fijn vinden om eerst langs te komen en jullie te ontmoeten. Dit kan natuurlijk ook eerst op afstand, in een videogesprek. Zo heeft iedereen straks een vertrouwder gevoel als het echte oppassen gaat beginnen. Je kunt tijdens dit gesprek ook nog vragen stellen waarmee je zit. Zou je bijvoorbeeld willen dat er ook een aantal huishoudelijke taken worden gedaan? Dan kun je dit gerust vragen.

Hoe je beter kunt slapen

Sinds je vader of moeder bent geworden, zal er veel veranderd zijn. Hoogstwaarschijnlijk merk je ook wel dat je ’s nachts minder slaapt. Dat hoort er natuurlijk bij, maar kan je behoorlijk opbreken. Je hebt natuurlijk een goede nachtrust nodig om het drukke bestaan van ouder zijn aan te kunnen. Vooral ouders van een pasgeboren baby moeten ’s nachts regelmatig uit bed. Maar ook als je een peuter of kleuter hebt, maak je lang niet altijd volledige nachten. Hoe kun je de slaap die je wel krijgt zo goed mogelijk benutten?

Verder lezen: Beter slapen? Lees deze 6 praktische slaaptips voor ouders

Voordat je je kinderen de schuld geeft; er zijn veel andere redenen aan te wijzen die onze slaap verhinderen. Mensen van alle leeftijden slapen slecht, niet alleen ouders. Ons gedrag overdag beïnvloedt onze slaap of onze slaapkamers zijn niet geschikt om een lekker tukkie in te kunnen doen. Overdag wil je je graag zo fit mogelijk voelen, maar daarvoor zul je goed moeten slapen. Zelfs een goede nacht kan je al opladen en energieker laten voelen. Die energie heb je hard nodig om voor je gezin te zorgen.

Veelgestelde vragen

Hoeveel oppassers zoeken op dit moment oppaswerk in Geleen?
Wat is het gemiddelde oppastarief in Geleen?
Wat is de gemiddelde leeftijd van oppassers in Geleen?