Oppas Dronten

Dronten is een gezellige plaats in Flevoland. Of het een stad of een dorp is, laten we even in het midden. Zelfs de Drontenaren zelf zijn hier niet helemaal over uit. Zo vindt 89 procent dat het een dorp is, maar de overige 11 procent vindt Dronten toch echt een stad. Nu maakt dit eigenlijk ook helemaal niets uit, want wonen in Dronten is wel erg prettig volgens Drontenaren. Lekker wonen in prachtig landschap en naar je werk gaan in omliggende steden, zoals Lelystad en Almere. Zelfs Amsterdam is nog prima te bereizen Natuurlijk moet je dan wel rekenen op wat reistijd (en nog wat extra tijd door files). Als je kleine kinderen thuis hebt zitten, is het dan wel prettig als je kunt rekenen op een betrouwbare oppas of gastouder in Dronten. Vind je het lastig om eentje te vinden? Meld je gratis aan bij Oppasland en vind een oppas die bij je past!

Kiezen voor oppas of gastouder?

De lastigste keuze die ouders moeten maken is of ze kiezen voor professionele of particuliere opvang voor hun kinderen. Het is zo dat je bij professionele opvang altijd verzekerd bent van de expertise van de kinderleid(st)er, maar je bent vaak wel gebonden aan vaste openingstijden en dat kan een probleem zijn. Zeker als je wisselende diensten draait en soms zelfs in de nacht moet werken. Gastouders en kinderdagverblijven bieden die mogelijkheden maar zelden en dat is natuurlijk wel problematisch. Wat veel ouders doen, is een combinatie maken. Voor de lange uren overdag wordt er dan een leuke gastouder uitgezocht, terwijl de avonduren worden opgepakt door een particuliere oppas of een nachtoppas. Wat past bij jouw is helemaal afhankelijk van je eigen werkrooster en sociale verplichtingen.

Lees meer: Wat is het verschil tussen een oppas en een gastouder?

Oppas vinden in Dronten

Wil je graag een particuliere oppas vinden, dan ben je bij Oppasland aan het juiste adres. Door ons ruime aanbod, is er altijd wel een oppas te vinden die bij je past. Meld je gratis aan en maak een profiel aan, waarin je precies aangeeft wat je wensen zijn. Zoek je bijvoorbeeld een oppas die op vrijdagavond op je kinderen past of juist iemand die ze ophaalt van school? Vertel het allemaal in het overzicht van het oppaswerk dat je aanbiedt. Vergeet ook vooral niet om wat over jezelf en je gezin te vertellen. Oppassers reageren sneller op profielen die een duidelijke beschrijving en foto hebben.

Extra zekerheid: vraag de oppas om een VOG. Deze kunnen ze eenvoudig aanvragen via Oppasland.

Contact opnemen met oppassers

Wanneer je Oppasland profiel klaar is, kun je twee dingen doen. De eerste optie is wachten tot een oppas contact met jou zoekt of je kunt zelf actief op zoek gaan. Wanneer je kiest voor de eerste optie, is Oppasland voor jou helemaal gratis. Je kunt namelijk altijd kosteloos reageren op de berichten die je van oppassers ontvangt. Je vindt deze berichten in de inbox binnen je Oppasland profiel. Zodat je geen enkel bericht mist, sturen we je ook altijd nog eventjes een e-mail.

Natuurlijk kan het zijn dat je snel een oppas nodig hebt, of dat oppassers niet veel reageren. Dan is het vaal slimmer om het heft in eigen handen te nemen. Je kunt de contactformulieren ontgrendelen door je gratis account te upgraden naar Premium. Dit het betaalde Oppasland account, waardoor je snel een oppas kunt vinden in Dronten. Maak je maar geen zorgen dat je aan een langdurend abonnement vastzit, want bij Oppasland kun je namelijk altijd opzeggen wanneer jij dat wilt. Succes bij je zoektocht en we hopen dat je snel een oppas vindt die bij je past!

Veelgestelde vragen

Hoeveel oppassers zoeken op dit moment oppaswerk in Dronten?
Wat is het gemiddelde oppastarief in Dronten?
Wat is de gemiddelde leeftijd van oppassers in Dronten?