Er zijn 293 beschikbare oppassers in Doetinchem

Oppas Doetinchem

Ben jij op zoek naar een fijne oppas voor jouw zoontje of dochtertje? Onze oppassers in de regio Doetinchem staan voor je klaar. Stuk voor stuk zorgzame meisjes, jongens, vrouwen en mannen met passie voor hun werk. Ga gerust met ze in gesprek om erachter te komen of er een klik is. Via Oppasland is de opvang van jouw kindje in goede handen. Vind snel en eenvoudig de ideale oppas in Doetinchem!

Filter op basis van jouw wensen

Veel ouders hebben specifieke wensen voor een oppas. Je zoekt natuurlijk het allerbeste voor je kindje en hoopt dan ook iemand te vinden waarmee jullie beiden een klik hebben. Daarom maken we het mogelijk om te filteren op basis van jouw eisen. Zoek je bijvoorbeeld iemand die niet rookt, iemand die zelf kinderen heeft, of een oppas met een rijbewijs en auto tot zijn of haar beschikking? Oppasland maakt het mogelijk.

Gratis of Premium?

Met een gratis account heb je toegang tot de basisfuncties van ons platform. Dat houdt in dat je een eigen profiel aan kunt maken, gratis onbeperkt berichten kunt ontvangen en profielen kunt zoeken. Heb je een profiel gevonden dat je aanspreekt en wil je bericht versturen naar één of meerdere van onze oppassers? Daarvoor heb je een Oppasland Premium nodig. Met een Premium-account kom je direct in contact met oppassers en gastouders in jouw regio. Hiermee kun je ook nog eens reviews ontvangen en schrijven. Zo draag je jouw steentje bij aan oppassend Nederland.

Oppastarieven

Het is soms een lastige kwestie: hoeveel betaal jij je oppas? Nederlanders betalen gemiddeld 7,40 euro per uur aan een oppas. Maar de oppastarieven kunnen nogal eens uiteenlopen. Een oppas verdient over het algemeen tussen de 4 en 10 euro per uur. Wat de oppas vraagt voor zijn of haar werk hangt sterk af van een aantal factoren, zoals:

  • de leeftijd van de oppas;
  • zijn of haar ervaring met oppassen;
  • locatie (bij de ouders of bij de oppas thuis);
  • werkzaamheden die hij of zij gaat verrichten.

Het is aan te raden om eerst een kennismakingsgesprek te houden. Daarin leer je een potentiële oppas beter kennen en eventueel belangrijke dingen bespreken. Bedenk vooraf alvast welk oppastarief je voor ogen hebt. Dit voorkomt onnodige teleurstelling van beide kanten.

Liever een gastouder?

In tegenstelling tot oppassers zijn gastouders gediplomeerde oppassers. Zij moeten voldoen aan door de overheid gestelde criteria. Hun werk voeren ze vaak in eigen huis uit. Jouw kind zal je dus in de meeste gevallen naar de gastouder moeten brengen. Gastouders aan huis komen ook voor, maar wel minder vaak. Een gastouder geeft je meer zekerheid op een professionele opvang en de juiste zorg voor je kind. Ook heb je recht op kinderopvangtoeslag, wat bij een gebruikelijke oppas niet het geval is. Kies jij voor een oppas of toch een gastouder? Bedenk voor jezelf eerst goed wat je precies zoekt. Ook hun werktijden verschillen namelijk. Zoek je iemand voor overdag, in de avond of juist ‘s nachts? Gastouders zijn vaak in de avonduren niet inzetbaar. Oppassers, vaak scholieren of studenten, hebben meestal in de avond juist wel tijd om op te passen.