Er zijn 83 beschikbare oppassers in Baarn

Oppas Baarn

Bij Oppasland vinden we dat een fijne oppas eenvoudig te vinden moet zijn. Er is vast een oppas in Baarn die jullie wil komen helpen. Een echte kindervriend die met alle aandacht voor je kind of kinderen zal zorgen. Ons oppasplatform is bedoeld om zo iemand te leren kennen. Bij Oppasland heb je ruime keuze en kun je elkaar eerst iets beter leren kennen voordat je zomaar iemand laat oppassen. Logisch, vinden wij. Kijk gerust eens rond en in het overzicht van oppassers. Zit er een profiel bij dat je aanspreekt? Met Premium kun je hem of haar een persoonlijk berichtje sturen!

Oppas gezocht in Baarn?

Bij Oppasland maak je een goed begin. Hierboven vind je alle oppassers die op zoek zijn naar oppaswerk in Baarn. Heb je een voorkeur voor een oppas of toch liever een gastouder? Je kunt handig filteren, zodat je alleen profielen te zien krijgt die passen bij jullie gezin. Bekijk gerust ook een paar profielen die je aanspreken. Hierin vind je meer informatie de oppasser, zoals hun naam, leeftijd en wanneer ze beschikbaar zijn. Meestal stellen ze zichzelf kort voor in hun profiel, zodat je meteen iets over ze te weten komt. Als papa of mama kun je ook zo’n profiel bij ons aanmaken. Dat is helemaal gratis! Vertel in een paar zinnen wie jullie zijn en wat jullie zoeken in een oppas. Zodra je een reactie krijgt op je profiel, kun je daar gratis op reageren.

In gesprek met een oppas

Oppassers die je vindt bij Oppasland zijn meestal per direct beschikbaar zijn voor oppaswerk. Ze kunnen reageren op jouw profiel óf je kunt zelf de eerste stap zetten. Met een Oppasland Premium-account heb je zelf de touwtjes in handen. Een profiel gevonden van iemand waar je wel een goed gevoel bij hebt? Dan wil je diegene natuurlijk iets beter leren kennen. Dankzij Premium kun je direct een berichtje achterlaten. Vertel wie jullie zijn en waarom je zo enthousiast bent geworden. Misschien maken jullie binnenkort al een afspraak voor een kennismaking. Als Premium-gebruiker kun je ook recensies achterlaten bij oppassers. Zo steun je ze bij het vinden van een nieuw oppasadresje, als hun tijd bij jullie erop zit.

Eerst kennismaken

Voordat die oppas of gastouder bij jullie aan de slag gaat, zou het fijn zijn om eerst eens rustig kennis te maken. Ze zullen de nieuwe situatie minstens zo spannend als jullie, dus stel gerust voor om een afspraak in te plannen. Kennismaken kan natuurlijk ook eerst op afstand, door te videobellen, als dat prettiger voelt. Vraag ook aan de oppas wat fijner voor hem of haar is. Videobellen of persoonlijk afspraken maakt het toch iets makkelijker om te communiceren. Bovendien zul je er op deze manier eerder achter komen of er écht een klik is. Spreek dus met elkaar af, zodat je straks met een vertrouwd gevoel weet dat je kind in goede handen is.

Wanneer is het bedtijd voor kinderen?

Kinderen ontwikkelen al vroeg een slaapcyclus. Als ze een paar maanden oud zijn, slapen ze natuurlijk het grootste gedeelte van de dag. Maar peuters beginnen langzaam al een slaapritme op te bouwen, waarin ze vooral ’s avonds onder de wol kruipen. Dan is het al belangrijk dat ze voldoende en goede slaap krijgen, net als hun ouders. Maar wanneer is de beste tijd om je kindje naar bed te brengen? En hoe zit dat bij andere leeftijden? Een puber kan bijvoorbeeld nog helemaal niet moe zijn als papa en mama gaan slapen. Oppasland helpt je graag op weg. De ideale hoeveelheid slaap per dag, en de beste bedtijden voor kinderen van 0 tot 18 hebben we voor je in een handig overzicht gezet.

Lees verder: Bedtijd: hoeveel slaap heeft een kind nodig?