Gastouder Assen

Door de langer wachttijden bij kinderdagverblijven, zijn veel meer ouders genoodzaakt om overdag andere opvang te vinden. Je wilt je ouders ook niet dagelijks op laten passen en zult dus wel een dagopvang moeten vinden. Een andere vorm van kinderopvang, waarbij je ook recht hebt op kinderopvangtoeslag, is de gastouderopvang. Je kind geniet van kleinschalige opvang bij de gastouder thuis of privé-opvang bij jou thuis. Op die manier wordt er overdag voor je kind gezorgd als jij aan het werk bent. Dit klinkt natuurlijk perfect, maar hoe vind je zo’n leuke gastouder? Juist, bij Oppasland! Maak vandaag nog een profiel aan en vind een gastouder die echt bij je past.

Voordelen gastouderopvang

Niet het alleen de wachttijden bij de kinderdagverblijven is een reden voor de ouders om te kiezen voor een gastouder. Zo vinden veel ouders het ook erg prettig dat je de persoon kiest. Bij het kinderdagverblijf ziet je kind verschillende gezichten per week en je hebt zelf geen controle over wie er voor de groep staan. Bij gastouders is dit altijd de gastouder zelf en je weet als ouders dus altijd wie voor je kinderen zorgt.

Een ander groot voordeel van een gastouderopvang is dat je niet hoeft te betalen per dagdeel, maar dat je per uur kunt betalen. Als je bijvoorbeeld maar twee uur opvang nodig hebt in de middag, hoef je niet voor de hele middag te betalen. Hierdoor is deze opvang veel goedkoper. Bovendien zijn gastouders vaak ook iets flexibeler. Ze zijn niet gebonden aan vaste openingstijden en in overleg is hierdoor veel mogelijk.

Gastouder in de buurt vinden

Wil jij ook graag een gastouder vinden? Bij Oppasland vind je veel gastouders in Assen die nog plek over hebben in hun opvang of bij jou thuis willen komen oppassen. Maak vandaag nog gratis een profiel aan bij Oppasland en laat de gastouders in Assen weten dat je op zoek bent. In je profiel kun je precies laten weten wat voor opvang je zoekt. Je kunt aangeven in een schema op je profiel voor wanneer je opvang nodig hebt en ook de opvanglocatie kun je alvast vermelden. Als een gastouder je kan bieden wat je zoekt, dan kan diegene je een berichtje sturen via je Oppasland inbox. Het reageren op berichten in je Oppasland inbox is altijd gratis. Als je bereid bent om te wachten op een gastouder, dan kost het gebruik van Oppasland voor jou dus helemaal niets.

Oppasland Premium

Natuurlijk snappen wij ook dat je zelf actief op zoek wilt gaan naar een leuke gastouder. Wil je zelf berichten gaan sturen, dan kun je kiezen voor een Premium Account op Oppasland. Dankzij dit Premium Account kun je nu ook berichten sturen naar gastouders in de buurt en kun je bovendien ook gebruikmaken van ons beoordelingssysteem. Zo haal je echt alles uit je Oppasland account.

Voor een Premium Account betaal je een vast bedrag per maand. Je kunt het abonnement op ieder gewenst moment stopzetten, zonder opzegtermijn. Je abonnement zal dus gelijk bij het begin van de nieuwe betaalperiode stopgezet worden. Zo zit je nooit vast aan een abonnement waar je geen gebruik meer van maakt. Vraag je Premium Account eenvoudig aan bij de instellingen van je gratis account of bij je registratie.

Kennismaken met de gastouder

Als je eenmaal contact gelegd hebt met een gastouder, dan wil je natuurlijk wel eerst even kennismaken met de gastouder. Bij Oppasland raden we altijd aan om even een kopje koffie of thee te gaan drinken met de gastouder, zodat jullie de belangrijke zaken kunnen bespreken. Als jullie allebei een goed gevoel overhouden aan het gesprek, dan kun je je kinderen met een gerust hart aan de gastouder toevertrouwen. Succes met het vinden van een gastouder die echt bij je gezin past!

Veelgestelde vragen

Hoeveel ouders zoeken een gastouder in Assen?
Wat is het gemiddelde geboden uurtarief in Assen?