Registreren bij Oppasland

Wat leuk dat je interesse toont in Oppasland. Natuurlijk vinden we het fijn om te horen dat je overweegt om je te registreren bij Oppasland en daarom kunnen we je melden dat het registreren bij Oppasland helemaal gratis is. Benieuwd wat je allemaal kunt met een gratis Oppasland account en hoe je alles uit je profiel haalt? Hieronder leggen we het je allemaal uit.

Mogelijkheden gratis account

Als je je aanmeldt bij Oppasland, hoef je helemaal niets te betalen. Je kunt je profiel gratis aanmaken en vullen met informatie die je graag wilt laten weten aan de ouders of oppassers. Vergeet ook vooral niet om een foto aan je profiel toe te voegen. Veel mensen vinden het fijn om te kunnen zien met wie ze te maken hebben, voordat ze een berichtje sturen. Zodra iemand contact met je probeert op te nemen, krijg je een bericht in je Oppasland inbox. Ook ontvang je hiervan een e-mail, zodat je altijd op de hoogte bent van activiteit op je profiel. Je kunt dat bericht helemaal gratis beantwoorden, want reageren op berichten van anderen kost bij Oppasland nooit iets. Op die manier hopen we dat mensen snel in contact komen.

Oppasland Premium

Als je ook graag berichten naar oppassers of ouders wil sturen, heb je hier een Oppasland Premium account voor nodig. Je kunt je profiel snel en handig upgraden binnen je account. Voor Oppasland Premium betaal je maandelijks een vast bedrag van 9,95 euro. Je kunt het account op ieder gewenst aanvragen en opzeggen, zodat je nooit vastzit aan een ongewenst abonnement. Naast het sturen van berichten, krijg je met Oppasland Premium ook toegang tot het beoordelingssysteem. Hiermee kun je beoordelingen krijgen en sturen, waardoor je nog sneller reacties krijgt. Zo haal je echt alles uit je Oppasland account!

Bekijk ook: Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Gratis aanmelden