Over Oppasland

Oppasland is een platform dat gemaakt is om ouders, oppassers en gastouders bij elkaar te brengen. Doordat er steeds meer ouders op zoek zijn naar opvang voor hun kinderen, zit de kinderdagopvang vaak vol. De wachttijd daarvoor is zelfs al gestegen naar een jaar. Ouders moeten dus al beginnen met het zoeken naar een opvang wanneer mama nog zwanger is, maar vaak wordt dit vergeten. De enige optie om toch aan het werk te kunnen, is op zoek te gaan naar een alternatief voor kinderopvang. Gastouders en oppassers bieden dan een uitkomst. Zij kunnen de zorg voor je kind overnemen als jij en je partner aan het werk zijn. Maar waar vind je zo iemand?

Oppassers en gastouders

Bij Oppasland maken zowel oppassers als ouders een profiel aan waarop ze aan kunnen geven waar ze naar op zoek zijn. Ouders kunnen vertellen wat hun gezinssamenstelling is en voor welke momenten ze op zoek zijn naar oppas. Oppassers kunnen op hun beurt aangeven op welke momenten zij beschikbaar zijn en welke ervaring ze al hebben. Beide partijen kunnen zoeken tussen de profielen van de andere partij, zodat er hopelijk een leuke samenwerking kan gaan plaatsvinden.

Oppasland Premium

Het mooie aan Oppasland is dat je niet altijd zelf actief op de site hoeft te zoeken naar nieuwe oppassers of ouders. Je krijgt van ons handige mails in je inbox waarin de nieuwste oppassers of ouders genoemd staan. Daarbij krijg je in je account ook notificaties van ouders of oppassers die jouw profiel bekeken hebben. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe en geïnteresseerde mensen in jouw regio en kun je indien nodig een berichtje sturen naar diegene. Een bericht verstuur je met een Oppasland Premium account. Dit kost 9,95 euro per maand en met een dergelijk account kun jij onbeperkt berichten sturen naar oppassers of ouders die voldoen aan datgene wat je zoekt. Reageren op berichten van anderen is altijd gratis.

Lees ook: Is Oppasland een veilige website?

Gratis aanmelden