Wachtwoord wijzigen

Je kunt je wachtwoord wijzigen door binnen je profiel naar ‘Instellingen’ te gaan. Daar kun je je huidige wachtwoord invullen en een nieuwe kiezen. Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord vergeten ben? Bij het inlogscherm zie je onder het vakje waar je normaal je wachtwoord invult de tekst ‘wachtwoord vergeten’ staan. Klik daarop en vul je e-mailadres in. Je krijgt nu een mail waar instaat hoe je je wachtwoord wijzigt. Let op: de mail kan in de map voor ongewenste mail terechtkomen.

Gratis aanmelden