Berichten versturen

Wat leuk dat je overweegt iemand een bericht te sturen via Oppasland! Wie weet heb je een leuk oppasadres of een leuke oppas gevonden. Om precies te weten hoe je berichten stuurt naar oppassers en ouders, hebben we hier een handige handleiding voor je gemaakt. Zo weet je zeker dat je snel in contact komt met iemand die echt bij je wensen past.

Hoe stuur je een bericht?

Als je graag een bericht wil versturen naar iemand op Oppasland, dan heb je daarvoor een Premium account nodig. Voor deze upgrade betaal je maandelijks een vast bedrag van 9,95 euro per maand. Een Premium account vraag je eenvoudig aan bij de instellingen van je account. Daar vind je een grote groene knop met 'upgrade' en het kopje ‘Premium Account’. Op die plekken kun je je account upgraden en ook eenvoudig weer opzeggen. Aan de opzegging zit geen opzegtermijn verbonden. Je account zal gelijk stopgezet worden als de volgende betaalperiode begint. Zodra je een Premium account hebt aangemaakt, kun je naar het account van de oppas of ouder naar keuze gaan. Onderaan de pagina zie je 'stuur bericht' staan. Klik daarop en typ je bericht naar de oppas. 

Hoe reageer je op een bericht?

Als je een bericht ontvangt op Oppasland, heb je geen Premium account nodig om een reactie te sturen. Reageren is namelijk altijd gratis bij Oppasland. Dit doe je door het bericht aan te klikken in je Oppasland inbox en daar een bericht in het reactieveld te typen. Zo kun je dus toch in contact komen met een oppas of oppasgezin, als je zelf geen Premium account hebt.

Gratis aanmelden