Berichten ontvangen

Natuurlijk ben je razend benieuwd wanneer je je eerste berichtje ontvangt op Oppasland. Begrijpelijk! Als iemand jou een berichtje wil sturen, kan dat makkelijk. We leggen je graag uit hoe dat werkt.

Gratis account

Als je een profiel hebt op Oppasland, is het ontvangen van berichten helemaal gratis. Je hebt geen Premium account nodig en kunt gewoon antwoorden als iemand jou een berichtje stuurt. Degene die jou een bericht wil sturen, heeft wel een Premium account nodig. Na het aanvragen, kunnen ze onbeperkt berichten sturen. Dit doen ze door naar je profiel te gaan en daar op ‘stuur bericht’ te klikken. Zodra iemand dit gedaan heeft, ontvang je een e-mail dat er een bericht in je Oppasland inbox staat. Jij kunt via je inbox reageren op het bericht.

Toch zelf een bericht versturen?

Als je toch liever zelf berichten verstuurt naar oppassers of ouders in de buurt, dan kan dit door je account te upgraden. Je doet dit eenvoudig zelf via de instellingen van je account. Daar zie je een grote groene knop met ‘upgrade’ staan. Klik daarop, vul de gegevens in en begin met het sturen van berichten naar ouders of oppassers. Succes!

Gratis aanmelden