Er zijn 55 oppasadressen in Oss

Oppaswerk Oss

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in Oss? Ga aan de slag als oppas. Er is in Oss veel vraag naar leuke oppassers die in de avonduren op de kinderen willen letten. Zo verdien je een leuk extra zakcentje en heb je de leukste bijbaan in Oss. Wil jij aan de slag als oppas? Meld je vandaag nog gratis aan bij Oppasland en vind een oppasadres in Oss die bij je past.

Waarom werken als oppas?

De reden dat veel studenten, gepensioneerden of scholieren ervoor kiezen om te gaan oppassen, is omdat het erg leuk werk is. Je bent omringt door kinderen en kunt allerlei leuke activiteiten met ze ondernemen. Ga een middagje naar de speeltuin of kijk samen een leuke tekenfilm. De kinderen zullen altijd weer blij zijn dat je er bent en dat tovert gegarandeerd ook een lach op jouw gezicht. Naast het plezier wat je kunt beleven tijdens het oppassen, is het ook een goedbetaalde bijbaan. Je kunt helemaal zelf kiezen welk oppastarief je hanteert en wat je werktijden zijn. Hierdoor is oppassen de perfecte bijbaan voor iedereen die werkt of studeert en nog een beetje extra geld wil verdienen.

Hoe werkt Oppasland?

Wil jij aan de slag als oppas, dan kun je je eenvoudig aanmelden bij Oppasland. Een profiel aanmaken bij Oppasland is helemaal gratis. Op dat profiel kun je precies aangeven wie je bent en wanneer je beschikbaar bent. Ook kun je ouders laten weten welk oppastarief je hanteert en of je het liefst bij de ouders aan huis oppast of in je eigen huis. Wat je voorkeur ook heeft, je kunt het allemaal aangeven op je eigen Oppasland profiel. Ouders maken op hun beurt ook een profiel aan. Zij geven op dat profiel ook hun wensen aan. Komen die overeen met die van jou, dan kunnen jullie contact met elkaar opnemen. De eerste die een bericht stuurt heeft een Premium Account nodig bij Oppasland. Als je een bericht ontvangt in je Oppasland inbox, dan kun je die altijd gratis beantwoorden. Hiervoor heb je geen Premium Account nodig. Zo kan iedereen gebruikmaken van Oppasland.

Voor een Premium Account betaal je maandelijks een vast bedrag. Je kunt het abonnement op elk moment stopzetten en activeren en je zit nooit ergens aan vast. Zo kun je altijd met een gerust hart gebruikmaken van Oppasland en kun je opzeggen wanneer je wilt!

Kennismaken met ouders

Heb je via Oppasland contact met een leuk oppasgezin, dan is het verstandig om altijd eerst op een neutrale plek af te spreken en als je minderjarig bent iemand mee te nemen naar de eerste afspraak. Op die manier kun je op een veilige manier ontdekken of het oppasgezin bij je past en of je je op je gemak voelt bij het gezin. Is dat niet geval, dan is het geen enkel probleem om verder te zoeken. Laat dit altijd wel weten aan het gezin, zodat zij niet vergeefs op je gaan wachten. Bij Oppasland zijn genoeg oppasadressen in Oss te vinden, waardoor er altijd wel een tussen zit die bij je past!

Veelgestelde vragen

Hoeveel ouders zoeken een oppas in Oss?
Wat is het gemiddelde geboden uurtarief in Oss?