Er zijn 74 oppasadressen in Hengelo

Oppaswerk Hengelo

Ruim 16 procent van de inwoners van Hengelo is een kind. Er zijn dus een hoop oppassers nodig in die regio. Het gebeurd elke ouder wel eens dat je zelf niet bij de kinderen aanwezig kunt zijn. Hetzij door werk of andere verplichtingen. Het is dan handig om een oppasser achter de hand te hebben en misschien ben jij die oppasser wel! Ervaring is niet altijd nodig, soms is een gezonde dosis enthousiasme al voldoende. Ben jij dol op kinderen en zoek je een leuke manier om een extra zakcentje te verdienen? Zoek niet verder en meld je vandaag nog aan bij Oppasland.

Registreer je bij Oppasland

Door een account aan te maken bij Oppasland, kun je snel en laagdrempelig een leuk oppasgezin vinden. In je profiel kun je aangeven wanneer je beschikbaar bent en hoeveel jouw diensten per uur kosten. Vertel ook iets over jezelf, zodat ouders weten met wat voor persoon ze te maken hebben. Ook raden we aan om een foto bij je profiel te plaatsen. Dit helpt bij de beeldvorming van de ouders en bovendien helpt het bij jouw zoektocht naar een oppasgezin. Als je namelijk een foto bij je profiel plaatst, komt je profiel automatisch hoger te staan in de Oppasland zoekmachine. Ouders zullen jouw profiel veel sneller zien, waardoor je minder snel achter het net vist.

Kennismaking

Je kunt afwachtend zijn en wachten tot ouders jou een berichtje sturen, maar je kunt ook zelf op zoek gaan. Kijk eens naar de gezinnen die hierboven staan. Zij zijn op zoek naar een leuke oppas en wie weet ben jij degene naar wie ze op zoek zijn. Stuur ze eens een berichtje met een Oppasland Premium account. Dit betaalde Oppasland account zorgt ervoor dat je makkelijk in contact kunt komen met oppassers bij jou in de buurt. Wie weet zijn zij net zo enthousiast als jij! Als de indruk op papier goed is, kunnen jullie een kennismakingsgesprek inplannen. Tijdens dit gesprek kunnen jullie elkaar vragen stellen over de eventuele samenwerking. Jij kunt bijvoorbeeld vragen wat er precies van je verwacht wordt. Hoef je alleen toezicht te houden, of dien je ook te zorgen voor een gezonde maaltijd op de tafel? Dit zijn zaken die belangrijk zijn om vooraf duidelijk te hebben, zodat je later niet verrast wordt.

Ook ouders zullen veel vragen voor jou hebben. Zo kan het zijn dat ze je zullen vragen hoe je zou reageren in bepaalde situaties. Hoe reageer jij bijvoorbeeld als een kind iets doet wat niet mag? Denk hier vooraf goed over na, zodat je een duidelijk en doordacht antwoord kunt geven. Voor alle vragen geldt: wees vooral eerlijk. Niemand heeft er iets aan als jij onwaarheden spreekt, omdat dit later toch wel uitkomt. Wees duidelijk en eerlijk, zodat jullie allebei op een eerlijke manier de samenwerking aan kunnen gaan. We wensen je heel veel plezier bij je nieuwe oppasbaantje!

Ben je op zoek naar een oppas? Kijk dan op de pagina's voor gastouders en oppassers in Hengelo.