Oppaswerk Hellevoetsluis

Ben je op zoek naar een leuk bijbaantje in Hellevoetsluis en werk je graag met kinderen? Word dan een kinderoppas. Het is het leukste bijbaantje en veel ouders zitten te springen om je van werk te voorzien. Maak vandaag nog een profiel aan bij Oppasland en vertel de ouders in de omgeving waarom ze jou moeten kiezen als hun nieuwe oppas.

Oppasadressen vinden

Als oppassen jou ook een leuk bijbaantje lijkt, dan wil je natuurlijk snel een oppasbaantje vinden. Allereerst is het belangrijk dat je beslist op welke leeftijdsgroep je graag wilt passen. Het is bijvoorbeeld niet verstandig om op baby’s te passen als je nog geen ervaring hebt met deze leeftijdsgroep. Je kunt dan beter beginnen met kinderen of kleuters. Beslis voor jezelf waar je je vertrouwd bij voelt. Zodra je dit weet kun je een profiel aanmaken bij Oppasland. In dat profiel kun je precies aangeven wanneer je beschikbaar bent en waar je ervaring mee hebt. Heb je nog geen ervaring? Zorg ervoor dat je hier eerlijk over bent. Sommige ouders vinden dit geen probleem, maar kunnen je in dat geval wel wat meer uitleg geven.

Profiel maken bij Oppasland

In een profiel op Oppasland kun je precies aangeven wat voor kwaliteiten je hebt. Kun je bijvoorbeeld heel goed voorlezen of ben je heel goed in een bepaald vak op school? Vermeld dit op je profiel. Sommige ouders vinden het heel fijn als je hun kind kunt helpen met bijvoorbeeld rekenen of Nederlands. Ook raden we bij Oppasland altijd aan om een beschrijving over jezelf te schrijven, zodat ouders een goede eerste indruk van je krijgen. Ook is het verstandig om een foto van jezelf bij je profiel te plaatsen. Uit onderzoek van Oppasland, blijkt dat profielen met foto’s meer reacties krijgen dan profielen zonder een foto. Ouders willen gewoon graag zien met wie ze te maken hebben, voordat ze een reactie sturen.

Ouders vinden het vaak ook prettig als de oppas in het bezit is van een VOG. Je kunt nu digitaal een VOG aanvragen via Oppasland. 

Reageren op Oppasland

Als ouders denken dat jij de oppas bent die zij zoeken, dan kunnen ze je een bericht sturen. Dit bericht ontvang je in je Oppasland inbox. Ook ontvang je een e-mail zodra je een bericht ontvangen hebt. Hou dit dus goed in de gaten. Als je een bericht van een ouder hebt ontvangen, dan kun je hier helemaal gratis op reageren. Op die manier kost het gebruik van Oppasland voor jou dus helemaal niets. Wil je liever zelf een bericht sturen naar ouders, dan kun je je account upgraden naar Premium. Dankzij een Premium Account kun je nu zelf berichten sturen naar ouders en is de kans dat je snel oppaswerk in Hellevoetsluis vindt vele malen groter. Voor Oppasland Premium betaal je een vast bedrag per maand. Je kunt dit abonnement op ieder gewenst moment activeren en opzeggen. Zo betaal je nooit voor een abonnement waar je geen gebruik van maakt.

Kennismaken met ouders

Heb je eenmaal contact met ouders en lijkt het te klikken, dan raden we bij Oppasland om eerst eens af te spreken op een openbare locatie. Zo kunnen jullie elkaar leren kennen en de mogelijkheden voor oppassen bespreken. Bespreek tijdens dit kennismakingsgesprek wat je precies moet gaan doen en op welke momenten ze oppas nodig hebben en welk oppastarief gehanteerd wordt. Ook de regels in en om het huis kunnen op dat moment besproken worden, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Voel je je na afloop van het gesprek prettig bij het gezin, dan kunnen jullie de eerste oppasafspraak inplannen. Zo niet, dan kun je altijd op zoek naar een ander gezin, waar je je wel prettig voelt. Succes bij het vinden van een leuk oppasadres via Oppasland!

Veelgestelde vragen

Hoeveel ouders zoeken een oppas in Hellevoetsluis?
Wat is het gemiddelde geboden uurtarief in Hellevoetsluis?