Oppas Zoetermeer

Zoetermeer is een heerlijke stad gelegen tussen Rotterdam en Den Haag. In deze steden is veel werk te vinden en het is dus niet gek dat veel inwoners van Zoetermeer daar werken. Om daar te werken en op tijd op het schoolplein te staan, is best een uitdaging. Daarom kan het wel fijn zijn om een oppas achter de hand te hebben. Daarbij is het misschien fijn om een oppas te hebben voor het weekend, als jij even uit wilt gaan met je partner. Klinken deze situaties bekend? Meld je dan vandaag nog aan bij Oppasland en vind een oppas die bij jouw gezin past.

Een oppas kiezen

Als je nog niet eerder een oppas hebt gekozen, kan het best spannend zijn om iemand te kiezen. Waar begin je, welke vragen stel je en wanneer weet je dat je een goede oppas te pakken hebt? Het belangrijkste is dat je zelf bepaald wat je nodig hebt en aan de hand daarvan op zoek gaat naar een oppas die bij je past. Stel jezelf bijvoorbeeld de volgende vragen:

Als je graag een oppas wil met een opleiding, dan kun je in veel gevallen beter kiezen voor een gastouder. Gastouders hebben een opleiding nodig om goedgekeurd te worden door de GGD. Ook vindt er een jaarlijkse controle plaats waardoor je dus zeker weet dat je kind op een goede en schone locatie wordt opgevangen.

Meld je gratis aan bij Oppasland

Als je bedacht hebt waar je precies naar op zoek bent, kun je bij Oppasland een profiel aanmaken. Dit is helemaal gratis. Vertel op je profiel wie je bent en wat je zoekt. Vul de oppasmomenten handig in, in het schema in je profiel en vertel oppassers ook gelijk wat je bereid bent te betalen. Op die manier krijg je alleen reacties van oppassers die passen bij je wensen en eisen. Zodra een oppas jou een berichtje stuurt, kun je hier gratis op reageren. Zo kost het gebruik van Oppasland voor jou helemaal niets.

Ben je snel op zoek naar oppas, dan is het slimmer om niet af te wachten tot iemand contact met je opneemt. In dat geval kun je beter zelf actief gaan zoeken. Met Oppasland Premium kun je onbeperkt berichten sturen naar oppassers in de buurt. Daarbij kun je ook gebruikmaken van ons beoordelingssysteem, waardoor je oppassers kunt beoordelen en beoordelingen kunt ontvangen. Als je uiteindelijk veel positieve beoordelingen hebt, zullen oppassers sneller contact met je opnemen.

Oppasland Premium

Nu vraag je je misschien af wat Oppasland Premium toevoegt.  Door je profiel te upgraden, kom je veel sneller in contact met oppassers en heb je zelf op korte termijn meer ademruimte. Voor Oppasland Premium betaal je maandelijks een vast bedrag. Wanneer je een oppas gevonden hebt, kun je Oppasland Premium opzeggen via je account. Oppasland kent geen opzegtermijn en je abonnement zal dan ook gelijk stopgezet worden zodra de nieuwe betaalperiode begint. Zo zit je nooit langer dan nodig vast aan het abonnement.

Kennismaken met de oppas

Als je leuk contact hebt met een oppas en je je afvraagt of de oppas ook echt bij je gezin past, dan kun je hem of haar uitnodigen om eens langs te komen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek kun je ook je kind introduceren aan de oppas. Volg tijdens dit gesprek vooral je onderbuikgevoel. Een goed gevoel bij het begin, zorgt meestal voor een leuke samenwerking. Wees ook vooral niet bang om vragen te stellen aan de oppas. Vraag bijvoorbeeld eens naar ervaring en hoe de oppas denkt dat een normale oppasdag eruit zal zien. Dit geeft je een goed beeld van de oppas en dan kun je later met een gerust hart je huis verlaten. Voel je je uiteindelijk toch niet prettig bij de oppas, dan is dat helemaal niet erg. Vertel het wel altijd aan de oppas, zodat die niet wacht op een telefoontje. Je kunt altijd verder zoeken naar een andere oppas die bij je past. Bij Oppasland zijn zoveel oppassers dat er altijd wel iemand voor je is.

Veelgestelde vragen

Hoeveel oppassers zoeken op dit moment oppaswerk in Zoetermeer?
Wat is het gemiddelde oppastarief in Zoetermeer?
Wat is de gemiddelde leeftijd van oppassers in Zoetermeer?