Oppas Venlo

In Venlo is het aantal inwoners sinds 2000 met meer dan 50 procent gestegen. Het is dan ook niet vreemd dat ook het aantal kinderen in de gemeente explosief gegroeid is. Ruim een derde van de gezinnen in Venlo heeft kinderen en ook deze ouders willen wel eens een avondje weg met z’n tweeën. Niet zo gek natuurlijk, het is heel belangrijk dat de ouders ook nog tijd met elkaar spenderen zodat er geen druk op het huishouden komt te liggen. In het geval van zo’n avondje weg, is het natuurlijk wel zo fijn dat je een betrouwbare oppas hebt waar je op kunt rekenen. Ouders vinden het vaak heel spannend om hun kinderen aan een vreemde toe te vertrouwen en daarom kun je bij Oppasland uit een heel breed aanbod kiezen, zodat je iemand vindt die écht bij jou en je gezin past. Hoe dat precies werkt lees je hieronder.

Oppas aan huis

Veel ouders vinden het prettig dat de oppas bij hen thuis komt oppassen als zij een avondje weg zijn. Op die manier kunnen de kinderen thuis blijven in hun eigen vertrouwde omgeving. Bij Oppasland vind je oppassers die juist graag bij iemand thuis oppassen. Maak daarom vandaag nog een account aan en laat de oppassers weten dat je op zoek bent naar een leuke oppas. Het maken van een account is bij Oppasland helemaal gratis. Vul je gegevens in en vertel precies waar je naar op zoek bent. Dit kunnen dingen zijn als:

  • Tijd
  • Locatie
  • Uurtarief
  • Werkzaamheden

Al je wensen kun je weergeven in je account, zodat je alleen reacties krijgt van oppassers die voldoen aan jouw wensen. Bij het kiezen voor een particuliere oppas, heb je als ouder geen recht op kinderopvangtoeslag. Als je oppas nodig hebt voor meerdere dagen in de week, kan het raadzaam zijn om na te gaan of het niet voordeliger is om te kiezen voor een gastouder in Venlo. Je zult dan recht hebben op kinderopvangtoeslag en dat kan flink wat schelen. Let er wel op dat gastouders vaak niet in de avonden werken. Als dus in de avonduren oppas zoekt, dan is een oppas de juiste keuze.

Oppasland Premium

Zodra je een gratis account hebt aangemaakt kun je op twee manieren gebruikmaken van Oppasland. Je kunt wachten tot oppassers contact met jou opnemen of zelf actief op zoek gaan naar een geschikte oppas. Als je kiest voor de eerste optie, hoef je niets te betalen voor het gebruik van Oppasland. Reageren op berichten van oppassers is voor jou namelijk altijd gratis. Helaas blijkt uit onze ervaring dat deze manier van oppas zoeken vaak wel wat meer tijd in beslag neemt. Om het wat gemakkelijker te maken, hebben we daarom Oppasland Premium in het leven geroepen. Met Oppasland Premium kun jij onbeperkt berichten sturen naar oppassers bij jou in de buurt. Zij kunnen op hun beurt weer gratis reageren op jouw berichten, waardoor er hopelijk snel leuke samenwerkingen ontstaan.

Kennismaking

Als je eenmaal contact hebt gelegd met een oppasser, wil je natuurlijk wel weten of diegene bij jou of je gezin past. Dat doe je door eerst even een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dat gesprek kun jij de vragen stellen die nodig zijn om een goed gevoel te krijgen bij de oppas. Laat ook vooral je gevoel spreken. Heb jij aan het eind van het gesprek toch niet zo’n fijn en vertrouwd gevoel bij de oppas, dan is het geen schande om verder te zoeken. Wel is het slim om dit de oppas te laten weten, zodat diegene niet vergeefs gaat wachten op een telefoontje wat nooit zal komen. Ook voor jouw gezin zit er een leuke oppasser bij Oppasland.

Veelgestelde vragen

Hoeveel oppassers zoeken op dit moment oppaswerk in Venlo?
Wat is het gemiddelde oppastarief in Venlo?
Wat is de gemiddelde leeftijd van oppassers in Venlo?