Oppas Steenwijk

Papa’s en mama’s in heel Nederland plaatsen een oproepje via Oppasland. Ze zijn allemaal op zoek naar een lieve kindervriend; een fijne oppas die voor hun kind of kinderen wil komen zorgen. Voor zo iemand mag je best een paar eisen hebben. Als ouder wil je het allerbeste voor je kind. Zorgzaam, verantwoordelijk, intelligent en natuurlijk goed met kinderen. Bij Oppasland kun je op zoek gaan naar zo’n ideale oppas in Steenwijk. Meld je vandaag nog gratis bij ons aan!

In één handig overzicht

Als vader of moeder heb je een druk leven. Wanneer je een keertje een welverdiend uitstapje wilt maken, zoek je iemand die even op je kindje wil passen. Maar het is toch een spannend idee om zomaar een vreemde langs te laten komen. Daarom vraag je misschien eerst nog iemand in je familie of vriendenkring. Maar wat doe je als niemand beschikbaar is om jullie te hulp te schieten? Je wilt misschien ook niet telkens dezelfde persoon vragen. Dan zou het fijn zijn als je iedereen die oppaswerk in Steenwijk zoekt, in één handig overzicht kan vinden.

Oppasland Premium

Je neemt natuurlijk niet zomaar de eerste de beste oppas aan. Eerst maar eens de kat uit de boom kijken. Via Oppasland pak je dit op je eigen manier aan. Bij ons vind je allemaal lieve jongens, meisjes, mannen en vrouwen die graag voor jullie klaarstaan. Zij kunnen een persoonlijk berichtje sturen naar je persoonlijke profiel, dat je gratis kunt aanmaken. Maar je kunt ook zelf die stap zetten. Met een Oppasland Premium-account kun je zoveel reacties versturen naar oppassers en gastouders als je wilt. Voor een vast bedrag per maand kun je onbeperkt berichtjes versturen. Zo vind je vast snel iemand die jullie van dienst wil zijn.

Een kennismakingsgesprek inplannen

Je hebt iemand gevonden die bij jullie wil komen oppassen. Super! Laat hem of haar dan eerst eens langskomen voor een korte kennismaking. Dan kun je met meer zekerheid zeggen of het écht goed voelt. Als je met een vertrouwd gevoel de zorg voor je kind wilt overlaten aan iemand, is er wel een klik nodig. Een eerste kennismaking is ideaal voor jullie om elkaar wat beter te leren kennen en in jullie eigen tempo te bespreken wat jullie van elkaar verwachten. Er is ook meteen de ruimte om elkaar een paar vragen te stellen. Je kunt ook meteen zien hoe de oppas omgaat met je zon of dochter. Als het een prettige ontmoeting was, kun je voorstellen om de oppas een keertje te laten proefdraaien. Zo maak je de stap naar het echte oppassen een beetje minder groot en kan iedereen rustig aan de nieuwe situatie wennen.

Verder lezen: Bedtijd: hoeveel slaap heeft een kind nodig?

Veelgestelde vragen

Hoeveel oppassers zoeken op dit moment oppaswerk in Steenwijk?
Wat is het gemiddelde oppastarief in Steenwijk?
Wat is de gemiddelde leeftijd van oppassers in Steenwijk?