Oppas Nijmegen

In Nijmegen wonen maar liefst 24.000 kinderen onder de 15 jaar. Hiervan is een heel groot deel nog niet geschikt om alleen thuis te blijven. Net als Zwolle, is Nijmegen dus een erg jonge stad. Veel ouders in Nijmegen zijn vaak op zoek naar een oppas die de kinderen liefdevol kan opvangen als zij nog aan het werk zijn of een avondje eropuit willen gaan met z’n tweeën. Zou jij ook zo af en toe die helpende hand kunnen gebruiken? Meld je dan vandaag nog aan bij Oppasland en vind een oppas die jou kan helpen.

Verschil oppas en gastouder

Bij Oppasland vind je twee verschillende soorten oppassers: gastouders en particuliere oppassers. Welke geschikt is voor jouw gezin is volledig afhankelijk van datgene wat je zoekt. Zoek jij bijvoorbeeld vooral een oppas voor de doordeweekse dagen tijdens werkuren? In veel gevallen kan het dan voordeliger zijn om een gastouder te vragen, omdat je dan als ouders recht hebt op kinderopvangtoeslag. Hierdoor worden de oppasuren veel goedkoper en dat is weer prettig voor jouw portemonnee. Gastouders werken vaak wel vaste uren, dus als jij een oppas zoekt voor een paar uurtjes in de avond als jij even met je partner weg wilt, kun je beter kiezen voor een particuliere oppas. Voor deze oppas krijg je geen toeslag. Het betreft hierbij vaak een scholier of een student die een extra zakcentje wil bijverdienen met een oppasbaantje. Denk vooraf dus na wat voor oppas bij jouw gezin en wensen past.

Gratis aanmelden bij Oppasland

Kom jij erachter dat je toch geen gastouder nodig hebt, maar wil gaan voor de particuliere oppas dan ben je bij Oppasland aan het juiste adres. Hierboven staan allemaal oppassers die staan te popelen om te gaan oppassen bij jouw gezin. Meld je vandaag nog gratis aan bij Oppasland om kennis te maken. Bij het aanmelden maak je een profiel aan, waarop je kunt vertellen wie jij bent en wat voor oppas jij zoekt. Je kunt bovendien gelijk aangeven voor wanneer je oppas zoekt, zodat de oppassers precies kunnen zien of jij bent wat zij zoeken. Als dit wel het geval is, kan het maar zo zijn dat zij jou een berichtje sturen. Als dat inderdaad het geval is, kun jij volledig gratis reageren.

Oppasland Premium

Toch kan het zijn dat jij snel een oppas zoekt en jij niet wil wachten tot iemand anders jou een berichtje stuurt. In dat geval kun je kiezen voor Oppasland Premium. Dit is een betaald account die het mogelijk maakt om berichten te sturen naar alle oppassers bij jou in de buurt. Op deze manier zul je sneller in contact komen met oppassers, waardoor je sneller kunt genieten van dat beetje extra hulp. Voor Oppasland Premium betaal je een vast bedrag per maand. Je kunt dit abonnement op ieder gewenst moment aanvragen en opzeggen, waardoor je nooit ongewenst vast zit aan een abonnement. Hierdoor is Oppasland eenvoudig in gebruik en betaal je alleen voor de diensten die je gebruikt.

Kennismaken met de oppas

Zodra je contact hebt met een oppasser die geschikt lijkt voor je gezin, is het altijd verstandig om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dat gesprek kunnen jullie belangrijke zaken bespreken, zoals het oppastarief en de regels in en om het huis. Je wil niet dat hier misverstanden over gaan bestaan en daarom is het slim om dit vooraf kort te sluiten. Wees vooral niet bang om persoonlijke vragen te stellen aan de oppas. Je wilt namelijk wel weten aan wie jij je kinderen toevertrouwt als je zelf van huis bent. Je moet straks met een gerust hart het huis kunnen verlaten en weten dat je kinderen in goede handen zijn. Vraag dus vooral aan de oppasser naar ervaring met oppassen en hoe hij of zij reageert in bepaalde situaties. Dit geeft jou een beter beeld bij een oppasdag.

Voel je je na het kennismakingsgesprek nog niet volledig comfortabel bij de oppas en wil je toch even verder kijken? Geen enkel probleem! Op Oppasland zijn heel veel oppassers op zoek naar leuk oppaswerk en ze staan te popelen om jou te ondersteunen. Laat de andere oppas wel altijd weten dat je verder zoekt, zodat de oppas geen valse hoop krijgt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel oppassers zoeken op dit moment oppaswerk in Nijmegen?
Wat is het gemiddelde oppastarief in Nijmegen?
Wat is de gemiddelde leeftijd van oppassers in Nijmegen?