Oppas Hoofddorp

Hoofddorp is een plaats die volop profiteert van het succes van de hoofdstad. Ouders hebben vaak allebei werk en daardoor is het starten van een gezin best een uitdaging. Het is immers niet eenvoudig om er altijd voor je kinderen te zijn als je allebei fulltime op kantoor te vinden bent. In dat geval kan een oppas een uitkomst zijn. De oppas kan je kinderen dan van school halen als jijzelf net iets langer op kantoor moet blijven. Je zou de oppas zelfs kunnen vragen om eten te koken voor je kinderen, zodat jij dit zelf niet meer hoeft te doen. Een oppas kan het mogelijk maken om een bruisende carrière te combineren met een leuk gezinsleven.

Bedenk wat je nodig hebt

Heb jij behoefte aan een oppas, maar weet je nog niet zo goed hoe je een leuke oppas vindt? Bij Oppasland is dit een eitje. Het belangrijkste is dat jij zelf bedenkt wat je nodig hebt in een oppas. Is het belangrijk dat de oppas sportief is, of is creativiteit belangrijker voor jou? Ook is het belangrijk dat je bedenkt of je wil dat de oppas extra klusjes in en om het huis doet. Denk hierbij aan zaken als stofzuigen, koken, wassen en afwassen. Bedenk je van tevoren wel dat er voor dit soort klusjes een meerprijs gerekend kan worden. Denk dus goed na of dat het je waard is. Tot slot is het ook van belang dat je nadenkt over het moment van oppassen. Wil je iemand die overdag op je kleintjes let of alleen ’s avonds. Als het eerste het geval is, kun je in sommige gevallen beter kiezen voor een gastouder. Gastouders zijn gecertificeerde oppassers waarbij jij ook recht hebt op een kinderopvangvergoeding. In sommige gevallen is een gastouder daardoor een stuk voordeliger. Het is dus belangrijk om na te gaan of dat voor jou ook het geval is.

Oppas gezocht

Als je eenmaal duidelijk hebt waar je naar op zoek bent, kan de zoektocht beginnen. Veel mensen kiezen in eerste instantie voor het navragen in de omgeving. Heel slim, misschien kent iemand nog een oppas. Toch zijn deze oppasmeisjes vaak al volgeboekt en zul je lang moeten wachten op een gaatje. Dat is niet handig natuurlijk en daarom is Oppasland in het leven geroepen. Je kunt op een eenvoudige manier zelf op zoek gaan naar een oppas die past bij jouw situatie. Aanmelden bij Oppasland is gelukkig gratis. Je kunt eenvoudig een profiel aanmaken waarop je kunt vermelden wie je bent en wat je zoekt voor je kinderen. Bovendien kun je in een handig schema weergeven voor wanneer je een oppas zoekt en hoeveel je daarvoor wil betalen. Als je belang hebt bij extra werkzaamheden van de oppas kun je dit ook vermelden op je profiel. Oppassers uit Hoofddorp kunnen dan op hun beurt kijken of ze voldoen aan je eisen. Als dit het geval is kunnen zij met een Oppasland Premium account een bericht naar jouw Oppasland inbox sturen. Je krijgt van Oppasland altijd een mailtje als er een nieuw bericht binnenkomt en reageren op de oppassers die jou een bericht sturen is altijd gratis.

Oppasland Premium

Via de handige Oppasland notificaties kun je zien wie jouw profiel bekeken heeft. Misschien is dat wel een oppas die perfect bij jouw gezin past. We kunnen ons voorstellen dat jij diegene zelf een berichtje wilt sturen en daarom is er ook een Oppasland Premium-functie voor ouders. Je kunt je account eenvoudig upgraden via je eigen accountpagina. Een Oppasland Premium account is een doorlopend abonnement, wat inhoudt dat het abonnement pas stopt als jij het zelf stopzet. Ook dit gaat weer heel eenvoudig via je eigen accountpagina. Als je je account eenmaal geactiveerd hebt, kun je berichten sturen naar de oppassers in jouw omgeving en wie weet zit de perfecte match voor jouw gezin hier wel tussen.

Kennismaking

Bij Oppasland raden we wel altijd even aan om af te spreken met de oppas voordat je diegene op je kinderen laat passen. Het is belangrijk dat je zelf als ouder een goed gevoel hebt bij de oppas. Wees ook vooral niet bang om de oppas het hemd van het lijf te vragen. Je wilt immers wel weten wie op je kinderen past. Vraag bijvoorbeeld eens hoe een oppasdag met de oppas eruit zal zien en wat de toekomstvisie van de oppas is. Wil de oppas een carrière beginnen die met kinderen te maken heeft of liggen de dromen van de oppas in kwestie ergens anders? Dit zijn belangrijke vragen die je de oppas kunt stellen. Ook niet geheel onbelangrijk zijn de salarisbesprekingen. Meestal hanteren ouders het minimumloon voor een oppas, maar je moet vooral doen wat goed voelt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel oppassers zoeken op dit moment oppaswerk in Hoofddorp?
Wat is het gemiddelde oppastarief in Hoofddorp?
Wat is de gemiddelde leeftijd van oppassers in Hoofddorp?