Er zijn 90 beschikbare oppassers in Hoensbroek

Oppas Hoensbroek

Als hardwerkende papa of mama verdien jij natuurlijk af en toe ook een gezellig uitstapje. Lekker een dagje er tussenuit met je partner, een vriend of vriendin. Even bijkomen van je drukke bestaan als ouder. Je kind zou je het liefst gewoon meenemen, maar soms komt dat gewoon niet uit. Dan zou het fijn zijn als iemand wil oppassen. Hoe vind je dan iemand bij wie jullie allemaal een vertrouwd gevoel hebben? Oppasland helpt je bij het vinden van die fijne oppas in Hoensbroek.

Waarom Oppasland?

Als je een oppas nodig hebt, kan dat eerst best spannend zijn. Je hoopt iemand te vinden die jullie een vertrouwd gevoel geeft. Het zou kunnen dat je daarom eerst een vriend of familielid hebt gevraagd om op te passen. Maar wat als die vaste oppas niet beschikbaar is? Of als je opa en oma niet te veel wilt belasten? Bij Oppasland vind je allemaal lieve mensen die op zoek zijn naar oppaswerk in Hoensbroek. Stuk voor stuk zorgzame oppassers die met alle liefde voor jullie klaarstaan. Bij ons kun je eerst rustig rondkijken. We begrijpen dat je niet meteen vast wilt zitten aan allemaal verplichtingen. Daarom kun je gratis een profiel aanmaken, waar onze oppassers een berichtje op kunnen achterlaten. De keuze of gratis een berichtje terugstuurt, ligt helemaal bij jou.

Oppasland Premium

Met een gratis Oppasland-account kun je met jouw persoonlijke profiel in contact komen met oppassers en gastouders in Hoensbroek. Vertel in de beschrijving in een paar zinnen iets over jezelf en je gezin. Wie zijn jullie? En hoe oud is je kindje? Geef ook duidelijk aan wanneer jullie ideale oppas beschikbaar is en vergeet ook niet een leuke foto te uploaden. Profielen die een afbeelding hebben, krijgen gemiddelde twee keer zoveel reacties! Wil je liever niet afwachten en ook zelf kunnen reageren op een profiel van een oppas? Dat kan natuurlijk ook. Voor een vast bedrag per maand heb je Oppasland Premium. Daarmee kun je onbeperkt berichten versturen en heb je de touwtjes helemaal zelf in handen.

Eerst kennismaken

Als je met iemand in gesprek bent via Oppasland, is het helemaal niet gek als je eerst eens kennis zou willen maken. Dit kun je gerust vragen in een persoonlijk bericht naar een oppas. Kennismaken hoeft niet direct bij jullie thuis, maar kan ook prima eerst op afstand. Vraag ook of de oppas liever langskomt of eerst videobelt. Help hem of haar alvast een beetje op weg door een lijstje op te stellen met belangrijke dingen om te onthouden. Denk aan begin- en eindtijden, huisregels en wanneer het bedtijd is voor je kindje. Heeft iedereen er aan het eind van jullie gesprek nog steeds een goed gevoel bij? Dan zou de oppas nog een keertje proef kunnen draaien. Zo maak je alles minder spannend voor iedereen kan je kindje ook rustig wennen aan de nieuwe situatie.

Hoeveel slaap heeft een kind nodig?

Een goede nachtrust hebben we allemaal nodig. Door goed te slapen, voelen we ons fitter en energieker en kunnen we met een uitgeslapen gevoel de dag beginnen. Zo kunnen we niet alleen beter leren en concentreren, maar ook beter emoties verwerken. Op een jonge leeftijd kunnen we al een gezond slaapritme ontwikkelen. Kinderen hebben alleen wel veel meer slaap nodig dan hun papa en mama. Baby’s van een maand slapen bijvoorbeeld 15 tot wel 17 uur per dag! Tot een jaar of 5 houd je nog middagdutjes, maar daarna worden ze korter of gaan kinderen alleen in de avond en nacht slapen. Als ouder vraag je je misschien af: wat is de perfecte bedtijd voor mijn kind? En hoeveel slaap per dag heeft hij of zij eigenlijk nodig? Dat hebben we allemaal voor je in een handig overzicht gezet.

Verder lezen: Hoeveel slaap heeft een kind nodig?

Veelgestelde vragen

Hoeveel oppassers zoeken op dit moment oppaswerk in Hoensbroek?
Wat is het gemiddelde oppastarief in Hoensbroek?
Wat is de gemiddelde leeftijd van oppassers in Hoensbroek?