Er zijn 143 oppassers in Hellevoetsluis

Oppas Hellevoetsluis

Ruim 15 procent van de inwoners van Hellevoetsluis is onder de 15 jaar oud. Het is daarom ook niet zo gek dat er zoveel vraag is naar een goede oppas. Voor de oppaszoekenden in Hellevoetsluis is dat helaas minder goed nieuws. Jij zult waarschijnlijk al een tijdje op zoek zijn naar een oppas in de stad. Om je een handje te helpen, willen we je graag uitleggen hoe je snel aan een oppas komt die echt bij je past. Zo kun jij binnen no-time het huis weer met een gerust hart verlaten en weet je dat je kinderen in goede handen zijn.

Bedenk wat je wil

Het is voor veel ouders lastig om te beslissen waar ze precies naar op zoek zijn. Toch is het wel verstandig om voorafgaand aan je zoektocht een lijstje te maken met kwaliteiten waar je oppas in ieder geval aan moet voldoen. Zo kun je gerichter zoeken en dat is wel zo prettig. Je hebt als ouder namelijk echt wel een idee van wat je wel en niet wil in een oppas. Bedenk ook voor welke tijdstippen je op zoek bent naar een oppas. Is dit voornamelijk in de avond als jij naar sport moet of als je een avondje weg wilt met je partner? Vaak volstaat een reguliere oppas dan wel. Dit zijn vaak scholieren of studenten die op zoek zijn naar een oppasbijbaantje. Echter, zoek jij iemand die op structurele basis de zorg doordeweeks en overdag op zich neemt, dan kun je in veel gevallen beter kiezen voor een gastouder. Gastouders zijn oppassers die voldoen aan de door de overheid gestelde eisen. Juist omdat ze aan deze eisen voldoen, heb jij al ouder recht op kinderopvangtoeslag. Hierdoor zal de uiteindelijke prijs voor jou een stuk lager uitvallen en dat is natuurlijk wel prettig.

Maak gratis een profiel aan bij Oppasland

Zodra je besloten hebt wat voor oppas je zoekt, kan de grote zoektocht beginnen. Je kunt op een eenvoudige wijze een leuke oppas vinden via Oppasland. Ons oppasplatform groeit iedere dag en er komen dus steeds meer nieuwe oppassers bij. Hierdoor is de kans dat jij slaagt en een leuke oppas vindt vele malen groter dan wanneer je een briefje ophangt in de supermarkt. Het grote voordeel van Oppasland is dat je in beginsel helemaal niks betaalt voor de services van de website. Je kunt je volledig gratis registreren en op je profiel kun je heel eenvoudig al je wensen vermelden. Ook kun je er plaatsen voor welke momenten op de dag je een oppas zoekt. Op die manier kunnen oppassers in een oogopslag zien of ze geschikt zijn. Zorg ervoor dat je je profiel zo uitgebreid mogelijk invult. Des te beter je dit doet, hoe sneller je gevonden wordt. De Oppasland zoekmachine pikt volledige profielen sneller op en daardoor kom je hoger in de zoekresultaten. Vergeet ook vooral niet om een foto aan je profiel toe te voegen!

Oppasland Premium

Zoals we hierboven al zeiden, is het gebruik van Oppasland in beginsel gratis. Daarmee bedoelen we dat je niks hoeft te betalen voor het reageren op berichten die anderen naar jou verstuurd hebben. Tevens hoef je niks te betalen voor je profiel. Wil je echter zelf actief op zoek gaan naar een oppas bij jou in de buurt, dan kun je ervoor kiezen om je profiel te upgraden naar Oppasland Premium. Voor een vast bedrag per maand, zul je dan onbeperkt berichten kunnen sturen naar oppassers die aan jouw eisen voldoen. Het zal je zoektocht enorm versnellen en zo kun je snel weer met een gerust hart het huis verlaten. Naast de berichten sturen, kun je ook beoordelingen geven en krijgen aan en van oppassers. Die beoordelingen zijn handig voor anderen, zodat ze weten waar ze aan toe zijn en het zal je profiel een boost geven.

Kennismaking

Als je een oppas gevonden hebt, willen we je aanraden om eerst even met diegene af te spreken. Het is onverstandig om een vreemde zomaar op je kinderen te laten passen, zonder dat jij weet wie diegene is. Zorg er dus voor dat je een vragenlijstje paraat hebt en leer de oppas in kwestie eerst even kennen. Vraag bijvoorbeeld eens naar hoe de oppasdag van de oppasser tegenover je eruit zal zien. Zo krijg je een goed beeld van een oppasdag. Als je de oppas ook graag even in actie wilt zien, kun je de oppasser uitnodigen bij je thuis. Laat de oppasser zijn of haar gang gaan en observeer. Als dit bevalt, kun je de oppasser met een gerust hart alleen laten. Dan weet je dat het goed zit.