Oppas Heerenveen

Veel ouders zullen het herkennen: je hebt een belangrijke afspraak of wilt er even kort met je partner of vriend(in) op uit. Normaal gesproken zou je je kindje gewoon meenemen, maar soms komt dat echt even niet uit. Je besluit eerst eens rond te vragen in je omgeving – er is vast iemand te vinden die op je zoon of dochter wil passen. Maar je hebt ook een aantal eisen. De oppas moet op bepaalde tijden beschikbaar zijn en je wilt er zeker van zijn dat er goed voor je kindje wordt gezorgd.

Online oppasplatform

Oppassen kan heel wat spanning opleveren bij ouders en hun kinderen, helemaal als het voor het eerst is. Je zoekt daarom wel iemand waarbij jullie je goed voelen. Al gauw merk je dat je in de buurt weinig keuze hebt. Neem je dan de eerste-de-beste persoon die zich aanbiedt aan? Of ga je liever kieskeuriger op zoek? Als papa of mama heb je het allerbeste voor met je kindje, dus zou het fijn zijn als er een groter aanbod is, en je de keuze voor een oppas of gastouder in Heerenveen helemaal zelf kunt maken.

Oppasland Premium

Met een gratis account heb je toegang tot veel functies van ons platform. Je kunt zelf een profiel aanmaken en die van al onze oppassers bekijken. Zo hoef je alleen maar af te wachten tot iemand die interesse heeft jou een bericht stuurt. Reageren op berichten die jij ontvangt, kost je helemaal niets. Wil je toch liever zelf de touwtjes in handen hebben? Met Oppasland Premium kun je zelf reacties versturen naar oppassers in Heerenveen. Daarmee vind je nóg makkelijker en sneller die topnanny of superbabysitter! Premium kost je een vast bedrag per maand en is op ieder moment op te zeggen.

Complimentjes geven

We houden er allemaal van om eens een compliment te krijgen. Eén klein complimentje kan je hele dag goed maken. Maar waarom lijken we als volwassenen vaak beter in kritiek leveren? Kinderen zijn extra gevoelig voor deze vorm van terugkoppeling en hebben daarom de juiste aanmoediging nodig. Met complimenten kun je goed gedrag belonen en aanleren. En je kind wordt er natuurlijk hartstikke vrolijk van! Het lijkt misschien alsof je niets fout kunt doen bij het toejuichen van je kind, maar lang niet ieder compliment is een goed compliment! Een simpel ‘Goed zo’ lijkt misschien motiverend, maar kan ook verwarring opleveren. Daarom geeft Oppasland je graag 5 waardevolle tips om beter te complimenteren.

Meer lezen: 5 complimenteer-tips voor de beste ontwikkeling van je kind

Kennismaken met de oppas

Een eerste gesprek is bedoeld om kennis te maken met elkaar. Tijdens een kennismakingsgesprek kun je dan ook van alles bespreken. Je kunt gerichte vragen stellen over de oppaservaring, afspraken maken over het oppastarief, maar ook om elkaar beter te leren kennen. Laat je kind ook in alle rust kennismaken met de nieuwe oppas. Je ziet dan meteen of ze een klik hebben. Het is natuurlijk niet erg om kritisch te zijn, maar je wilt de oppas ook niet afschrikken met een waslijst aan ingewikkelde vragen.

Vragen die je zou kunnen stellen:

  • Waarom vind je het zo leuk om op te passen?
  • Hoe lang ben je al oppas?
  • Zou je ook andere huishoudelijke taakjes willen doen?
  • Wat zijn je hobby’s?
  • Heb je broers of zussen?

De oppas zal op zijn of haar beurt ook nieuwsgierig zijn naar jou en je kind. Je kunt daarom natuurlijk ook vragen terugverwachten.

Oppaswerk in Heerenveen

Ben jij op zoek naar een leuke baan naast je school, studie of werk? Lijkt het je leuk om een paar uurtjes per week op te passen? Voor oppaswerk in Heerenveen ben je bij Oppasland op de juiste plek! Met ons makkelijk te gebruiken platform kom je snel in contact met ouders bij jou in de buurt. Meld je gratis aan en neem gerust een kijkje in ons overzicht. Wie weet ben je binnenkort al aan de slag als oppas!

Veelgestelde vragen

Hoeveel oppassers zoeken op dit moment oppaswerk in Heerenveen?
Wat is het gemiddelde oppastarief in Heerenveen?
Wat is de gemiddelde leeftijd van oppassers in Heerenveen?