Oppas Deventer

Als ouder doe je natuurlijk niets liever dan lekker de avond doorbrengen met je kinderen. Toch is het ook niet gek dat je zo af en toe een avondje uit wil met je partner of met vrienden. Zou jij dat ook wel eens graag willen, dan kun je via Oppasland eenvoudig een oppas regelen in Deventer. Heb je nog niet eerder gebruikgemaakt van een oppas dan wil je natuurlijk wel weten waar je aan toe bent. Dankzij het stappenplan hieronder, vind je een oppas die echt bij je gezin past.

Eisen voor de oppas

Voordat je gericht op zoek kunt gaan naar een oppas voor je kinderen, is het belangrijk dat je weet wat je nodig hebt. Zoek je een oppas die je kinderen ophaalt van school of is het voldoende dat de oppas ’s avonds een aantal uurtjes bij je thuis doorbrengt. Bedenk dit vooraf, zodat je de juiste zaken in je profiel kunt zetten. Het belangrijkste wordt nog altijd het moment van oppassen en de oppaslocatie gevonden. Deze gegevens maken het voor oppassers makkelijker om te bepalen of ze geschikt zijn.

Gratis registreren bij Oppasland

Zodra je bedacht hebt wat voor oppas je zoekt, dan kun je volledig gratis een profiel aanmaken bij Oppasland. Je kunt in dit profiel precies vertellen waar je naar op zoek bent. Denk hierbij aan:

Deze gegevens zijn van belang voor de oppas, zodat die kan bepalen of hij of zij kan bieden wat jij zoekt. Zorg er daarom voor dat je je profiel zo uitgebreid mogelijk invult. Schrijf ook vooral even een korte beschrijving over jezelf, je gezin en wat je verwacht van de oppas.

Reageren op Oppasland

Bij Oppasland kun je op twee verschillende manieren in contact komen met oppassers. Als een oppas jou een bericht stuurt, dan kun je hier gratis op reageren. Je hoeft in dat geval alleen maar een gratis account te hebben. Als je op die manier een oppas vindt, kost het gebruik van Oppasland voor jou helemaal niets. Wil je liever zelf contact zoeken met een oppas in de buurt, dan kun je gebruikmaken van een Premium Account op Oppasland. Dankzij deze upgrade, kun je ook zelf als eerste een bericht sturen naar een oppas in de buurt. Zo kom je in veel gevallen sneller in contact met oppassers die beschikbaar zijn en kun je sneller een avondje uit plannen.

Kennismaking

Heb je contact met een oppas, dan raden we altijd aan om eerst een kennismakingsgesprek in te plannen. Bij dit gesprek kunnen jij en de oppas elkaar leren kennen en vragen stellen over het oppaswerk. Op die manier kun je erachter komen of je je prettig voelt bij de oppas in kwestie. Vraag bijvoorbeeld naar hoe de oppas een oppasdag voor zich ziet. Aan de hand daarvan kun jij kijken of dit bij jou in de smaak valt en of je je hier fijn bij voelt. Is dat niet het geval? Geen enkel probleem. Je kunt bij Oppasland altijd verder zoeken naar een oppas die wel bij je gezin past. In Deventer zijn genoeg oppassers beschikbaar. Wel is het netjes om dit de andere oppas te laten weten, zodat diegene niet vergeefs gaat wachten op een oppasafspraak. Succes met het vinden van een Oppas in Deventer!

Veelgestelde vragen

Hoeveel oppassers zoeken op dit moment oppaswerk in Deventer?
Wat is het gemiddelde oppastarief in Deventer?
Wat is de gemiddelde leeftijd van oppassers in Deventer?