Er zijn 140 gastouderbureaus in Nederland

Gastouder of gastouderbureau? Meld je gratis aan op Oppasland.nl!

Ben jij een gediplomeerd gastouder of heb je een gastouderbureau en ben je op zoek naar een leuk gezin met kinderen om op te passen? Neem dan een kijkje op Oppasland.nl en ontdek de mogelijkheden.

Hoe werkt Oppasland?

Oppasland is een platform waarop ouders en oppassers samen komen. Op Oppasland kun je als gastouder of gastouderbureau op zoek gaan naar een gezin dat bij je past en ouders kunnen op zoek gaan naar de geschikte en vertrouwde oppasser voor hun kinderen.

Oppasland werkt op basis van profielen. Dit zijn profielen die gemaakt worden door oppassers, gastouders, gastouderbureaus of ouders. Je kunt als gastouder een overzicht bekijken van de ouderprofielen, zo is het zoeken naar een gezin in de buurt eenvoudig en efficiënt.

Ouders kunnen in hun profiel informatie geven over het gezin, de kinderen en de uren wanneer ze wel wat hulp kunnen gebruiken. Oppassers en gastouders geven in hun profiel informatie over zichzelf, de beschikbaarheid en eventueel het uurtarief. Het toevoegen van een leuke foto van jezelf maakt je profiel wel zo persoonlijk. Heb je een gastouderbureau, geef dan aan waarom het voor kinderen zo leuk is om juist naar jouw bureau toe te gaan.

Heb je een profiel aangemaakt, dan kun je op zoek gaan naar een gezin dat bij je past. Zoek naar een gezin in de buurt en kijk naar de eisen en tijd waarin de ouders een gastouder zoeken. Sluit dit aan bij jouw wensen, neem dan gratis contact op door te reageren op het profiel. Zo kom je rechtstreeks in contact met de ouders en kun je vragen stellen of aangeven waarom jij de geschikte kandidaat bent om op hun kinderen te passen. Andersom kunnen ouders ook zelf op zoek gaan naar een geschikte oppasser voor hun kinderen. Zij kunnen jouw profiel bekijken en sturen jou dan een bericht om je bijvoorbeeld uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Een kennismakingsgesprek bepaalt of er een klik is en of het gezin jou als gastouder vertrouwt. Het is dus erg belangrijk om een gesprek aan te gaan met elkaar.

Wil jij ook genieten van de voordelen van Oppasland?

Wanneer je je registreert op Oppasland kun je genieten van veel voordelen rondom het zoeken naar een geschikt gezin. Voordat je een profiel kunt maken moet je je registreren op Oppasland. Deze registratie is volledig gratis; er is geen sprake van bijkomende kosten. Zoeken en gevonden worden werkt erg efficiënt door het duidelijke overzicht van de profielen. Daarnaast kun je snel contact leggen, omdat Oppasland niet werkt met tussenpersonen, maar je juist rechtstreeks contact hebt met elkaar. Bij Oppasland kun je specifiek zoeken op de plaats waarin je zoekt naar een gezin. Zo is het gemakkelijk een gezin te vinden die dichtbij woont en waardoor de ouders niet mijlenver hoeven te rijden om de kinderen weg te brengen naar de oppas. Bovendien verdien je als gastouder snel een extra zakcentje en kun je zelf aangeven hoeveel je wilt werken. Zo heb je alles zelf in de hand.

Wacht niet langer en registreer je vandaag nog gratis op Oppasland.nl. Maak een profiel aan en ga op zoek naar het gezin dat jou als gastouder nodig heeft.