Oppaswerk Zwolle

In Zwolle vestigen zich steeds meer jonge gezinnen. De reden hiervoor is dat het vanuit Zwolle makkelijker is om naar de Randstad te komen dan vanuit bijvoorbeeld Groningen. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat vooral veel jonge gezinnen uit Groningen zich vestigen in de hoofdstad van Overijssel. Vaak werken deze ouders wel in Utrecht of in andere steden in de Randstad en dat kan zorgen voor veel stress. Deze ouders willen namelijk graag op tijd op het schoolplein staan, maar soms is dit gewoonweg niet mogelijk. Een oppas kan de druk van de ketel halen en deze ouders net wat meer ademruimte geven. Wil jij graag een extra zakcentje verdienen? Meld je vandaag dan nog aan bij Oppasland.

Wat is Oppasland?

Oppasland is een platform dat dat ouders en oppassers samenbrengt, zodat ze elkaar kunnen helpen. Oppassers zijn vaak scholieren of studenten die een extra zakcentje willen bijverdienen en dus graag willen oppassen. Ouders zoeken op hun beurt iemand die ze kan helpen als ze dit zelf even niet kunnen en zijn bereid hier geld voor te betalen. Win-win! Bij Oppasland zagen we geen reden om deze mensen niet aan elkaar te koppelen en zo is dit superleuke platform geboren.

Hoe werkt Oppasland?

Als je gebruik wilt maken van het oppasplatform kun je je volledig gratis aanmelden. Je kunt dan een profiel aanmaken waarop je kunt vertellen wie je bent en wat voor oppaswerk je zoekt en wat voor type mens jij bent. Zorg ervoor dat je een beschrijving maakt waarin je goed weergeeft hoe jij in elkaar steekt, zodat ouders een goed beeld van je hebben. Geef ook goed aan met wat voor kinderen jij ervaring hebt en wat jouw sterke punten zijn. Als je bijvoorbeeld heel goed bent in koken, is het zonde om dit niet te vermelden. Wellicht is dit een vaardigheid die ouders heel goed kunnen gebruiken. Vergeet ook vooral niet om een foto toe te voegen, zodat ouders zien met wie ze te maken hebben.

Oppaswerk vinden

Zodra je een profiel hebt aangemaakt, kan de zoektocht naar oppaswerk beginnen. Je kunt op twee manieren gebruikmaken van Oppasland. Je kunt afwachten tot ouders zelf contact met jou opnemen. Jij kunt altijd gratis reageren op berichten van anderen en hierdoor kost het gebruik van Oppasland helemaal niet. Als je echter snel aan de gang wilt, kun je gebruikmaken van Oppasland Premium. Dit is een betaald account waarmee je onbeperkt berichten kunt sturen naar ouders die op zoek zijn naar een oppas. De kans dat je snel oppaswerk vindt in Zwolle wordt hierdoor een stuk groter. Voor Oppasland Premium betaal je een vast bedrag per maand en je kunt dit abonnement op ieder gewenst moment activeren en deactiveren. Je betaalt op deze manier nooit teveel voor Oppasland. Aan- en afmelden kan eenvoudig via de instellingenpagina van je account.

Kennismaking met ouders

Zodra je contact hebt gelegd met ouders, raden we bij Oppasland altijd even aan om een kennismakingsgesprek in te plannen. Zo’n gesprek is belangrijk om elkaar even te leren kennen en om afspraken te maken over het oppassen. Oppasland is geen uitzendbureau en het is dus niet aan ons om oppasafspraken te maken en betalingen te regelen. Je zult dus zelf goede en duidelijke afspraken moeten maken met de ouders. Wees ook vooral niet bang om kritische vragen te stellen, omdat je wilt weten waar je aan toe bent als je begint met oppassen. Mag je bijvoorbeeld eten pakken en gebruikmaken van de televisie? Het lijken onbelangrijke dingen, maar je wilt hier toch liever geen onenigheid over. Bij twijfel dus altijd vragen. Veel succes bij het vinden van een leuk oppasadres in Zwolle!

Veelgestelde vragen

Hoeveel ouders zoeken een oppas in Zwolle?
Wat is het gemiddelde geboden uurtarief in Zwolle?