Er zijn 50 oppasadressen in Zwijndrecht

Oppaswerk Zwijndrecht

Op zoek naar oppaswerk in Zwijndrecht? Vaders en moeders in de buurt kunnen je hulp goed gebruiken. Soms hebben ze plannen of verplichtingen buiten de deur waar hun kindje niet bij kan zijn. Dan zou het fijn zijn als een betrouwbare oppas een paar uurtjes op komt passen. De ene keer is dat eenmalig, de andere voor langere tijd. Het zou je zomaar een vast oppasbaantje kunnen opleveren. Zou je graag oppassen in Zwijndrecht? Meld je dan gratis aan bij Oppasland en word één van de duizenden gastouders en oppassers die zich bij ons hebben aangesloten.

Oppassen in Zwijndrecht

Lijkt het je leuk om oppas in Zwijndrecht te worden? Of ben je dat al en zoek je een makkelijke manier om oppaswerk te vinden? Bij Oppasland ben je van harte welkom. Ons oppasplatform is speciaal gebouwd om jou in contact te brengen met een leuk oppasgezin. Schrijf je in en maak gratis een persoonlijk profiel aan. Vul deze zo goed mogelijk in: vertel iets over jezelf en upload een leuke foto. Geef ook meteen aan op welke dagen en tijden je beschikbaar bent. Zo weten ouders wat ze van jou kunnen verwachten. Je kunt hier vertellen over je ervaring, wat je allemaal wil doen tijdens het oppassen en wat liever niet. Misschien wil je bijvoorbeeld een handje helpen in het huishouden? Of laat je het liever bij alleen oppassen?

Actief op zoek

Tevreden over je profiel? Dan kun je nu op zoek naar een leuk oppasadres! Met een gratis account zul je moeten wachten op een reactie van ouders. Maar je kunt bij Oppasland ook actief op zoek gaan. Op deze pagina vind je alle profielen van ouders in Zwijndrecht die jouw hulp zoeken. Wil je reageren op zo’n profiel? Daarvoor heb je een Oppasland Premium-account nodig. Dit is een abonnement waar je een vast bedrag per maand voor betaalt. Je kunt ermee nóg sneller leuk oppaswerk vinden. Premium kun je activeren en weer opzeggen in je persoonlijke instellingen. En vergeet niet je notificaties in de gaten te houden! Met Premium krijg je meldingen je profiel is bezocht door ouders. Als Premium oppasser kun je ze meteen een enthousiast berichtje sturen.

Gastouder worden?

Als je meer wilt doen met oppassen – omdat je veel ervaring hebt of omdat je het gewoon superleuk vindt – kun je ook gastouder worden. Ook van je passie je baan maken? Gastouder word je niet zomaar! Pas als je kunt voldoen aan een paar strenge eisen, mag je als gastouder in Zwijndrecht aan de slag. Zo niet, dan is oppassen natuurlijk nog altijd mogelijk.

Als gastouder…

 • …ben je inschreven in het personenregister voor kinderopvang.
 • …heb je een diploma volgens de Wet kinderopvang.
 • …heb je een kinder-EHBO certificaat.
 • …ben je aangesloten bij een LRKP-erkend gastouderbureau.
 • …heb je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) op zak.

Kennismaken

Voordat je als oppas aan de slag gaat, kom je vaak eerst langs voor een kennismakingsgesprek met je nieuwe oppasgezin. Zo leer je de ouders en hun kindje alvast een beetje kennen. Meestal kom je bij ze langs, maar kennismaken op afstand kan natuurlijk ook. Vind je zo’n kennismakingsgesprek spannend? Helemaal niet vreemd. Zeker als dit je eerste oppasbaantje is, kan alles best een beetje eng zijn. Je wilt natuurlijk een goede indruk maken. Geen zorgen! Oppasland geeft je een steuntje in de rug. Lees deze 6 tips voor het voorbereiden op een kennismakingsgesprek met je oppasgezin.

 1. Wees op tijd en kleed je netjes.
 2. Stel jezelf kort voor.
 3. Maak eventueel alvast afspraken met de ouders.
 4. Besteed even aandacht aan hun kind.
 5. Hoe lastig het ook is: bespreek jouw oppastarief.
 6. Vergeet niet elkaars contactgegevens uit te wisselen!

Veelgestelde vragen

Hoeveel ouders zoeken een oppas in Zwijndrecht?
Wat is het gemiddelde geboden uurtarief in Zwijndrecht?