Er zijn 276 beschikbare oppassers in Zeist

Oppas Zeist

Als ouder wil je alleen het allerbeste voor je kind. Het is daarom niet vreemd dat je ook kritisch bent als het aankomt op het vinden van een goede oppas. Je vertrouwt natuurlijk niet zomaar iemand bij je kinderen. Als je in je omgeving geen leuke oppas hebt kunnen vinden, raken sommige ouders een beetje in paniek, want wie let er nu op de kinderen? Gelukkig herkende Oppasland zich in dit probleem en willen we je graag helpen om een leuke oppas te vinden. We realiseerden ons dat je graag zelf zoekt naar een oppas waarvan jij denkt dat hij of zij bij je gezin past. Het is allemaal een kwestie van smaak en daarom kun je bij Oppasland zelf contact leggen met oppassers in de buurt. Waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan en vind die oppas die wél past bij je gezin.

Maak een profiel aan bij Oppasland

Een Oppasland profiel maken is helemaal gratis. Je kunt dus eerst rustig kijken of er een oppas tussen zit waar je een goed gevoel bij hebt. Als je je registreert, kun je je profiel vullen met al je wensen en eisen. Denk bijvoorbeeld aan het bekende takenlijstje. Wat verwacht jij van de oppas? Zijn er extra werkzaamheden waar je stiekem zelf geen tijd voor hebt? Vertel dit eerlijk op je profiel, zodat je een oppas vindt die je met alles kan helpen. Er zijn genoeg stofzuigende en kokende oppassers, durf het ze te vragen! Reken er alleen wel op dat je een beetje extra moet betalen voor een oppas die extra taken uitvoert. Je betaalt een schoonmaker of kok natuurlijk ook geld voor het werk, dus dat is niet zo gek, toch? Bedenk wel vooraf hoeveel je bereid bent om te geven. Dit voorkomt een hoop onderhandelingen.

Een ander belangrijk ding op je profiel is het tijdschema. Als je voor vaste tijden oppas nodig hebt, dan is het slim om dit alvast even aan te geven. Soms is een oppas namelijk niet beschikbaar op die tijden en het is natuurlijk erg teleurstellend als dit pas blijkt nadat jullie kennisgemaakt hebben. Zorg daarom altijd voor een goed gevuld profiel en vergeet ook vooral niet om een leuke tekst en foto toe te voegen. Oppassers reageren veel sneller op profielen waaruit blijkt dat er zorg en aandacht aan besteed is.

Oppassers ontmoeten

Zodra je je profiel actief zet, kunnen oppassers contact met je opnemen. De berichten van de oppassers krijg je binnen in je Oppasland inbox op het platform. Maak je maar geen zorgen dat je de berichten mist, want je krijgt er gelukkig ook altijd een e-mail van. Zo kun je altijd snel reageren en voorkom je dat de oppas al werk heeft en jij hem of haar dus net misloopt. Op berichten in je Oppasland inbox kun je altijd helemaal gratis reageren, waardoor het gebruik van Oppasland je helemaal niets kost. Dat is nog eens makkelijk een oppas vinden. Hou er alleen wel rekening mee dat de oppas wel een Premium Account moet hebben om als eerste een bericht te sturen. Als de oppas die jij nu net zo leuk vindt dit niet heeft, dan komt dat berichtje misschien nooit. Daarom kun je er ook voor kiezen om zelf een Premium Account aan te maken. Voor een vast bedrag per maand, kun je dan contact leggen met oppassers in Zeist en omstreken. Zij kunnen dan gratis op jou bericht reageren, waardoor het contact zo gelegd is. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je lang aan een abonnement vast zit, want het Premium Account is elke maand op te zeggen en ook weer te activeren. Het is maar net wat je zelf nodig denkt te hebben.

Kennismaken met de oppas

We raden wel altijd aan om even kennis te maken met de oppas. Zoals je zelf waarschijnlijk al weet, is het een gevoelskwestie om een oppas uit te kiezen. Ga daarom samen even zitten en kijk of je je goed voelt bij de oppas. Stel de vragen die jij nodig hebt om later met een gerust hart te kunnen vertrekken en bespreek ook jouw takenpakket en het oppastarief. Vraag ook naar een VOG als je zeker wilt zijn dat de oppas geen verleden heeft waar jij je niet fijn bij voelt. Als de oppas je helemaal goed lijkt, kunnen jullie een eerste afspraak inplannen. Voel je je niet fijn bij de oppas, dan is het helemaal niet erg om verder te zoeken. Zoek net zo lang tot je iemand hebt gevonden waar jij je fijn bij voelt. Dan kun je later echt met een gerust hart van huis. Oppasland wenst je heel veel zoekplezier bij het zoeken naar je nieuwe oppas.

Veelgestelde vragen

Hoeveel oppassers zoeken op dit moment oppaswerk in Zeist?
Wat is het gemiddelde oppastarief in Zeist?
Wat is de gemiddelde leeftijd van oppassers in Zeist?