Oppas Utrecht

Utrecht is een echte studentenstad, net als Groningen en Delft. In 2014 studeerden ruim 30.374 studenten in de Utrecht en naar verwachting worden dit er ieder jaar meer. Veel van deze studenten worden verliefd op de stad en blijven ook na hun studie in de stad wonen om hier een gezin te stichten. Het is daarom niet verrassend dat bijna 30 procent van de huishoudens in Utrecht jonge kinderen heeft. Bij Oppasland kunnen wij ons voorstellen dat deze jonge ouders soms wel een avond voor hunzelf willen hebben. Om dat te kunnen realiseren zijn er oppassers nodig, zodat de ouders met een gerust hart het huis kunnen verlaten. Gelukkig zijn er in Utrecht veel studenten die graag wat geld bijverdienen. Meld je vandaag nog aan bij Oppasland en vind de oppas die bij jouw gezin past.

Wat is Oppasland?

Oppasland is een platform waar ouders en oppassers samengebracht worden. Dankzij handige profielen kunnen ouders en oppassers zelf zoeken naar een geschikte match. Dankzij het grote oppasaanbod van Oppasland, is er altijd voor iedereen een geschikte oppas te vinden en kunnen alle ouders genieten van een welverdiend avondje uit. Ook als je oppas zoekt voor andere momenten van de dag, kun je bij Oppasland heel goed slagen. Denk hierbij aan een nachtoppas aan huis als beide ouders nachtdiensten moeten draaien of een gastouderopvang of gastouder aan huis als de ouders juist overdag iemand nodig hebben die op de kinderen let. Wat voor oppasser je ook zoekt, bij Oppasland vind je altijd een geschikte kandidaat.

Registreren bij Oppasland

Als jij op zoek bent naar een oppas of gastouder, kun je vandaag nog gratis een Oppasland profiel aanmaken. In dat profiel kun je aangeven wie je bent en wat voor oppas je zoekt. Of dit nu een gastouder is of een oppasstudent, maakt niet uit. Geef ook vooral aan wanneer de kinderen oppas nodig hebben, zodat oppassers kunnen zien of zij dan beschikbaar zijn. Ook is het van belang dat je alvast vermeld welke extra taken de oppas moet gaan doen. Denk hierbij aan het ophalen en brengen van de kinderen naar school of de vereniging, of het doen van de was en afwas. Veel oppassers vinden het geen enkel probleem om wat extra’s te doen, maar het is wel belangrijk dat dit vooraf gemeld wordt, zodat niemand voor verrassingen komt te staan. Hou er wel rekening mee dat oppassers en toeslag kunnen rekenen als je dit soort zaken van ze vraagt.

Oppasland Premium

Zodra je je profiel hebt gemaakt, kun je op zoek gaan naar een oppas die bij jouw gezin past. Je kunt Oppasland op twee manieren gebruiken. De eerste manier is volledig gratis. In dat geval wacht je tot een oppas contact met jou opneemt. Reageren op berichten van anderen is bij Oppasland namelijk altijd gratis. Helaas leert onze ervaring ons dat deze vorm van een oppas zoeken wel langer duurt. Als je dringend op zoek bent naar een oppas, is het daarom verstandig om gebruik te maken van optie twee, namelijk: Oppasland Premium. Oppasland Premium is een betaald account op Oppasland, waarmee je onbeperkt berichten kunt sturen naar oppassers die voldoen aan je wensen en eisen. Voor Oppasland Premium betaal je een vast bedrag per maand en je kunt dit account op ieder gewenst moment aanvragen en opzeggen via je instellingenpagina.

Contact leggen

Zodra je een oppas gezien hebt waarvan jij denkt dat diegene heel goed bij je gezin past, kun je diegene een bericht sturen. Wij raden altijd aan om altijd een keer af te spreken met de oppas om alles goed door te spreken. Het is natuurlijk heel belangrijk dat jij weet wie straks op je kinderen past, zodat je je geen zorgen hoeft te maken als je van huis bent. Het is om die reden ook van belang dat je niet bang bent om kritische vragen te stellen aan de oppas. Het kennismakingsgesprek is ervoor bedoelt om de oppas te leren kennen en de arbeidsvoorwaarden te bespreken. Denk hierbij aan oppastarief en werkzaamheden. Graag wijzen we je erop dat Oppasland geen uitzendbureau is en dat we geen oppassers in dienst hebben. Wij zijn er enkel voor om de oppas en de ouders samen te brengen. Je zult daarom zelf moeten onderhandelen over het oppastarief en de betaling hiervan regel je ook zelf. Oppasland wenst je heel veel succes met het vinden van een geschikte oppas.

Veelgestelde vragen

Hoeveel oppassers zoeken op dit moment oppaswerk in Utrecht?
Wat is het gemiddelde oppastarief in Utrecht?
Wat is de gemiddelde leeftijd van oppassers in Utrecht?