Oppas Oss

Ben jij op zoek naar een leuke oppas in Oss, dan ben je bij Oppasland aan het juiste adres. Hier vind je de leukste oppassers die precies passen bij jou wensen. Elke dag schrijven zich nieuwe oppassers in. De ene erg creatief en de andere juist weer heel sportief. Wil je dat de oppas ook licht huishoudelijk werk doen, dan kun je zelfs dat aangeven bij je oproep. Zo vind je altijd de perfecte oppas bij Oppasland.

Wat voor oppas zoek je?

Voordat je iemand kunt kiezen, is het eerst belangrijk dat je zelf bedenkt wat voor oppas goed bij je past en wat voor taken je de oppas wilt laten doen. Wil je dat de kinderen alleen op de kinderen let of wil je ook dat er bepaalde licht huishoudelijke taken gedaan worden? Sommige ouders willen dat de oppas stofzuigt, de afwas doet en kookt voor de kinderen. Dit hoeft geen probleem te zijn, mits hier een vergoeding tegenover staat. Je betaalt een schoonmaker natuurlijk ook gewoon salaris en het is dus niet vreemd als een oppas hier ook een extraatje voor verwacht. Hoe je dit extraatje betaalt is helemaal aan jouzelf. Je kunt per uur een extra bedrag geven of kiezen voor een vast extra bedrag. 

Ook wanneer de oppas moet oppassen kan van invloed zijn op de kosten en het aanbod. Niet elke oppas wil tot 's avonds laat of zelfs 's nachts oppassen. Zorg dus dat van tevoren duidelijk is wanneer je een oppas verwacht en wat de werkzaamheden zijn. Ook overdag is het soms lastiger om een oppas te vinden, omdat juist veel scholieren en studenten willen oppassen. Als je overdag oppas nodig is en dit structureel voorkomt, kun je overwegen om een gastouder te vragen. Naast beschikbaarheid, heeft een gastouder nog meer grote voordelen. Zo kun je als ouder kinderopvangtoeslag aanvragen over de afgenomen uren. Zo wordt oppas regelen een stuk goedkoper en kun je met een gerust hart aan het werk of naar andere verplichtingen. 

Hoe werkt Oppasland?

Wanneer je op zoek bent naar een oppas, wil je iemand kiezen waar je je prettig bij voelt. Je moet met een vertrouwt gevoel van huis moeten gaan, zonder dat je je zorgen hoeft te maken. Daarom kun je bij Oppasland helemaal zelfstandig kiezen tussen de oppassers en zullen wij ons hier niet in mengen. De keuze voor een oppas is heel persoonlijk. Om gebruik te kunnen maken van Oppasland, kun je helemaal gratis een account aanmaken. In dat account kun je beschrijven wie je bent en wat voor oppas je voor je kinderen zoekt. In een handig overzichtje kun je aangeven welke momenten nodig zijn en welk bedrag je wenst te geven. Oppassers maken op hun beurt ook een account aan waarin zij hun profiel ook met informatie vullen. Zo kun je als ouder ook op zoek gaan naar een oppas en hoef je niet af te wachten tot iemand jouw oproepje voorbij ziet komen.

Oppas aan huis vinden

Heb je een oppas gezien bij Oppasland die aan al jouw wensen voldoet, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk in contact komen met diegene. Met een Premium Account  kun je elke dag berichten sturen naar oppassers in Oss die lijken te passen bij wat jij zoekt. Voor deze upgrade betaal je maandelijks een vast bedrag. Je kunt het Premium Account op elk moment activeren en opzeggen via de instellingen van je account. Zo zit je nooit vast aan een abonnement waar je niets mee doet en kun je snel een oppas vinden die bij jou en je gezin past!

Veelgestelde vragen

Hoeveel oppassers zoeken op dit moment oppaswerk in Oss?
Wat is het gemiddelde oppastarief in Oss?
Wat is de gemiddelde leeftijd van oppassers in Oss?