Oppas Landgraaf

Door heel Nederland zijn ouders van jonge kinderen op zoek naar hulp. Met spoed hebben ze iemand nodig die voor korte tijd voor hun kind wil zorgen, maar ze zoeken niet zomaar iemand! Een nieuwe oppas moet lief, zorgzaam, energiek, vrolijk zijn, en nog veel meer. Hij of zij moet niet alleen goed kunnen zorgen voor je kind, maar ook een goed voorbeeld zijn. Als vader of moeder wil je het beste voor je kind, dus vinden wij dat je best wat eisen mag hebben. Bij Oppasland vind je duizenden enthousiaste oppassers en gastouders die graag voor je klaarstaan. Heb jij een oppas in Landgraaf nodig? Maak dan vandaag nog een gratis profiel aan bij Oppasland!

Quality time

Soms heb je nu eenmaal verplichtingen als ouder. Daarom heb je een babysitter nodig. Bijvoorbeeld voor een paar uurtjes in de middag, omdat je een belangrijke afspraak hebt. Maar misschien wil je ook een keertje ’s avonds gezellig uit eten en het komt het niet goed uit dat je kindje daarbij is, hoe graag je dat ook zou willen. Als vader of moeder laat je zulke momenten ook vaak links liggen. Wat is de laatste keer dat je er echt even op uit bent geweest met je partner of een vriend(in)? Het is natuurlijk het fijnst als je kinderen erbij zijn, maar zo af en toe wil je ook even wat quality time. In zo’n geval kan een oppas uitkomst bieden. Iemand die je een vertrouwd gevoel geeft, met wie je in goed overleg afspraken maakt. Die persoonlijk aandacht schenkt en weet welke zorg je zoon of dochter nodig heeft.

Oppas gezocht

Wanneer je vroeger op zoek was naar opvang voor je kind, vroeg je gewoon nog het buurmeisje om hulp. Of je hing een oproep in de lokale supermarkt. Dit kan natuurlijk nog steeds helpen bij het vinden van een oppas, maar veel keuze zul je dan niet hebben. En niet iedereen heeft het geluk dat nét die ideale oppas om de hoek of in de buurt woont. Er zullen vast genoeg geschikte kandidaten zijn, maar hoe vind je ze? En nog belangrijker: hoe ga je met ze in gesprek? Daar kan Oppasland bij helpen. Ons online oppasplatform is speciaal ontwikkeld om ouders als jij en oppassers bij elkaar te brengen. Bij ons heb je de keuze uit een groot aantal enthousiaste lieverds die per direct beschikbaar zijn voor oppaswerk in Landgraaf.

Verschil oppas en gastouder

Tienduizenden oppassers en gastouders hebben zich inmiddels aangesloten bij Oppasland. Ze hebben natuurlijk meer gemeen dan ze van elkaar verschillen. Het zijn stuk voor stuk lieve, zorgzame mensen die ouders met alle liefde te hulp schieten. Toch zijn er een paar belangrijke verschillen die kunnen bepalen waar jouw keuze op valt. Het is vaak een kwestie van persoonlijke voorkeur. Wat past het beste bij jouw gezin? Een oppas of een gastouder?

De grootste verschillen tussen een oppas en een gastouder:

 1. De oppaslocatie
 2. Aantoonbare ervaring
 3. De manier waarop je afspraken maakt
 4. Persoonlijke aandacht voor je kind
 5. De kosten

Verder lezen: Wat is het verschil tussen een oppas en een gastouder?

Handige filters

Op zoek gaan naar die topoppas doe je dankzij onze handige filters. Daarmee maak je specifiek zoeken heel wat makkelijker. Vind je het bijvoorbeeld fijn als iemand niet rookt? Of zou je graag met een ruim ervaren oppas in contact komen? Dat pas je allemaal toe met onze filters, hoe specifiek jouw wensen ook zijn. Je kunt ook een aantal extra wensen aanvinken. Bijvoorbeeld als je iemand zoekt die zelf kinderen heeft, een rijbewijs heeft en/of een auto tot zijn of haar beschikking. Zo vind je snel en eenvoudig een oppas die bij jouw gezin past.

Je kunt de volgende filters toepassen:

 • oppas of gastouder
 • afstand van jouw locatie
 • geslacht
 • leeftijd
 • ervaring
 • oppaslocatie
 • beschikbaarheid

Oppasland Premium

Wil je direct in contact komen met een oppas? Om zelf berichten te kunnen versturen heb je een Premium-account nodig. Zo kom je dus direct in contact met oppassers in Landgraaf en omgeving. Je hoeft daarmee niet meer te wachten totdat iemand reageert op jouw profiel! Ben je een profiel tegengekomen waar je een goed gevoel bij hebt? Laat dan jouw persoonlijke reactie achter en vertel hem of haar dat je enthousiast bent geworden. Samen kunnen jullie alvast een aantal dingen bespreken en eventueel een kennismaking inplannen.

 

Veelgestelde vragen

Hoeveel oppassers zoeken op dit moment oppaswerk in Landgraaf?
Wat is het gemiddelde oppastarief in Landgraaf?
Wat is de gemiddelde leeftijd van oppassers in Landgraaf?