Oppas Huizen

In het Gooische Huizen zijn de huizen niet goedkoop. Hierdoor zijn ouders in veel gevallen genoodzaakt om allebei te werken. Daar is niets mis mee, maar als de kinderen nog niet op de leeftijd zijn dat ze naar school moeten dan kan het wel een puzzelwerk zijn om de opvangmogelijkheden goed te verdelen over de week. In veel gevallen kiezen ouders overdag voor een gastouderopvang of een kinderdagverblijf, maar door de steeds langer worden wachtlijsten en de beperkte openingstijden zijn ouders soms genoodzaakt te zoeken naar een alternatief. Dan komt de particuliere oppas om de hoek kijken. Ben jij ook op zoek naar een leuke oppas voor je kinderen? Gefeliciteerd, bij Oppasland ben je aan het juiste adres! Hier vind je gegarandeerd een leuke oppas die voor jouw kinderen kan zorgen als jij (en je partner) aan het werk zijn of gewoon even gezellig een avondje met z’n tweeën willen.

Oppas of gastouder?

Voordat je op zoek gaat naar een geschikte oppas, is het belangrijk dat je goed weet wat voor oppas geschikt is voor jouw situatie. Zoek je bijvoorbeeld oppas voor doordeweeks overdag, dan kun je in veel gevallen beter kiezen voor een gastouder. Een gastouder moet voldoen aan strenge door de overheid gestelde eisen, waardoor je recht hebt op kinderopvangtoeslag. Zo moet een gastouder in het bezit zijn van een diploma, kinder-EHBO certificaat, een VOG en moet de gastouder ingeschreven staan in het PRK en LRKP. Een particuliere oppas hoeft niet te voldoen aan deze eisen en het uurtarief zul je dan ook helemaal zelf moeten betalen. Het is belangrijk dat je uitzoekt of deze vorm van oppas voor jou haalbaar is of dat je overdag beter kunt kiezen voor een gastouder. Beide vormen van oppas, kun je vinden bij Oppasland.

Hoe werkt Oppasland?

Oppasland is een oppasplatform waar vraag en aanbod samenkomen. Wanneer iemand tijd over heeft en graag met kinderen werkt, kan diegene een profiel aanmaken op ons platform. In dat profiel kan precies verteld worden wat voor oppas hij of zij denkt te zijn en op welk moment de oppas wil werken. Jij kunt als ouder ook een profiel aanmaken op Oppasland, waarin jij precies kunt vermelden wat de oppas graag wil weten. Je kunt hierbij denken aan:

  • Wanneer heb je oppas nodig?
  • Hoeveel ben je bereid te betalen per uur?
  • In welke leeftijdscategorie vallen je kinderen?
  • Wat zijn de werkzaamheden van de oppas?

Oppassers kunnen dan op hun beurt kijken of zij aan je wensen kunnen voldoen. Als dat het geval is, dan kunnen zij met een Premium Account een bericht sturen naar je Oppasland inbox. Hiervan ontvang je zelf een e-mail, zodat je altijd op de hoogte bent van activiteit op je Oppasland profiel. Als je een bericht hebt ontvangen van een oppas, kun je hier zelf helemaal gratis op reageren. Bij Oppasland kost het niets om te reageren op anderen, zodat het gebruik van ons platform laagdrempelig blijft en er leuke afspraken gemaakt kunnen worden.

Premium Account bij Oppasland

Heb je een oppas gezien die lijkt te passen bij jouw wensen en gezin? Je kunt met een Premium Account bij Oppasland zelf in contact komen met de oppas. Activeer je Premium Account bij je registratie of via de instellingen van je account, zodat de functie voor het versturen van berichten ontgrendeld wordt. Je kunt nu zelf als eerste een bericht sturen naar oppassen in Huizen. Voor deze functie betaal je een vast bedrag per maand. Je kunt het abonnement op het Premium Account op elk moment activeren en opzeggen, zodat je nooit vastzit aan een abonnement wat je niet meer gebruikt. Zo kun je eenvoudig gebruikmaken van Oppasland Premium tot je een geschikte oppas hebt gevonden.

Veelgestelde vragen

Hoeveel oppassers zoeken op dit moment oppaswerk in Huizen?
Wat is het gemiddelde oppastarief in Huizen?
Wat is de gemiddelde leeftijd van oppassers in Huizen?