Oppas Gouda

In Gouda werken veel mensen in de omliggende steden Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Door de centrale ligging van Gouda en haar vriendelijke karakter, kiezen veel jonge gezinnen ervoor om zich te vestigen in de kaasstad. Niet vreemd dat bijna 20 procent van de inwoners van Gouda onder de 15 jaar is. Als je als ouder lang moet reizen voor je werk, is het soms een uitdaging om op tijd op het schoolplein te staan en hoe graag je dit ook zelf zou willen doen, lukt dit soms gewoon niet. Het is prettig om dan een betrouwbare oppas achter de hand te hebben, die je kinderen van school haalt, terwijl jij op de terugweg van werk bent. Klinkt dit jou ook als muziek in de oren, dan ben je bij Oppasland aan het juiste adres. Hier vind je allerlei oppassers die staan te springen om bij jou aan de slag te gaan. Wat je wensen ook zijn, er is altijd een geschikte oppas voor jou.

Een oppas vinden via Oppasland

Als je graag een leuke oppas wilt vinden, dan kun je op een makkelijke manier een profiel aanmaken. In dat profiel kun je vertellen wie je bent en wat voor oppas je zoekt. In een handig schema kun je zelfs aangeven wanneer je een oppas nodig hebt, zodat oppassers in een oogopslag kunnen zien of ze je kunnen bieden wat je zoekt. Vergeet ook vooral niet om een leuke tekst over je gezin en een foto toe te voegen. Uit onderzoek van Oppasland blijkt dat ouders met een volledig profiel sneller een leuke oppas vinden waar ze tevreden mee zijn.

Zodra je je profiel volledig hebt ingevuld, kun je op zoek gaan naar een oppas. Je kunt natuurlijk wachten tot een van de oppassers contact met jou opneemt, maar je kunt ook zelf actief op zoek gaan. Als je kiest voor de eerste optie, dan zal de wachttijd over het algemeen langer zijn. Hou je e-mail goed in de gaten, want we vertellen het je als je een bericht krijgt van een oppas in de buurt. Wanneer je een bericht krijgt, kun je hier helemaal gratis op reageren. Zo kost het gebruik van Oppasland voor jou helemaal niets.

Oppasland Premium Account

Kies je er liever voor om zelf op zoek te gaan naar een oppas en dus zelf berichten te sturen naar oppassers in Gouda? Dat kan met een Premium Account op Oppasland. Wanneer je je account upgradet, zal de berichtenfunctie ontgrendeld worden en kun je zelf als eerste een bericht sturen naar de oppas. Voor deze functie betaal je bij Oppasland een vast bedrag per maand. Je kunt het abonnement op elk moment stopzetten. Hieraan zit geen opzegtermijn vast. Je abonnement zal dus gelijk met ingang van de volgende betaalperiode stopgezet worden. Zo zit je nergens aan vast.

Kennismaken met de oppas

Wanneer je leuk contact hebt met een oppas en graag eens wilt kennismaken om te kijken of diegene echt bij je gezin past, raden we bij Oppasland altijd aan om dit te doen waar de kinderen bij zijn. Het is natuurlijk belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij de oppas, maar dit geldt ook voor de kinderen. Bovendien kun je zelf ook kijken hoe de oppas met je kinderen omgaat en of je je hier prettig bij voelt. Bij het kennismakingsgesprek heb je de kans om alles aan de oppas te vragen. Natuurlijk moet dit geen kruisverhoor worden, maar het is wel het moment om de oppas te leren kennen. Ook is het belangrijk dat jullie de standaard zaken bespreken, zoals:

  • Oppastarief
  • Regels in en om het huis
  • Ritme van de kinderen
  • Oppastijden

Doordat je deze zaken vooraf bespreekt, weten jij en de oppas precies waar jullie aan toe zijn en kunnen jullie een leuke samenwerking beginnen. Veel succes bij het vinden van een leuke oppas!

Veelgestelde vragen

Hoeveel oppassers zoeken op dit moment oppaswerk in Gouda?
Wat is het gemiddelde oppastarief in Gouda?
Wat is de gemiddelde leeftijd van oppassers in Gouda?