Er zijn 206 oppassers in Emmen

Oppas Emmen

In Emmen wonen veel gezinnen met kinderen. In veel gevallen werken de ouders in de grotere steden rondom Emmen, zoals bijvoorbeeld Hoogeveen, Assen en Zwolle. Doordat de reistijd relatief lang is, hebben deze ouders in veel gevallen behoefte aan kinderopvang. Als dit meerdere dagen het geval is, kan een gastouder uitkomst bieden, maar in veel gevallen werkt de gastouder niet ’s avonds. Als je als ouder toch iemand achter de hand wil hebben die voor je kinderen zorgt, dan kun je een particuliere oppas inschakelen. Vaak gaat het hierbij om scholieren of studenten die een extra zakcentje willen verdienen. Zoek jij ook iemand die de zorg voor je kinderen op zich neemt als jij laat thuis bent of een avondje weg wilt? Maak vandaag nog een profiel aan bij Oppasland en vind een oppas die bij je past.

Hoe werkt Oppasland?

Een profiel aanmaken bij Oppasland is makkelijk en helemaal gratis. Je kunt op je profiel precies aangeven wat je zoekt en voor wanneer. Oppassers kunnen dan precies zien of jouw vraag aansluit bij wat zij kunnen. Vergeet daarom niet om je profiel zo duidelijk en volledig mogelijk in te vullen. Je kunt de oppastijden handig weergeven in een tabel en je kunt bovendien ook het beschikbare oppasbudget aangeven. Oppassers kunnen je profiel vervolgens vinden als ze op zoek zijn naar nieuw oppaswerk, maar jij kunt ook hun profiel bekijken. Zo kan er op een leuke manier contact gelegd worden door de oppas en de ouder.

In contact komen met de oppas

Als je een berichtje van de oppas in je inbox ziet staan, dan kun je hier kosteloos op reageren. Het reageren op berichten van anderen kost bij Oppasland namelijk helemaal niets. Wil je echter zelf contact opnemen met een oppas, dan kun je gebruikmaken van een Premium Account op Oppasland. Dit Premium Account kost een vast bedrag per maand en dankzij deze upgrade kun je berichten sturen naar oppassers in de buurt. Zo kom je sneller in contact met leuke oppassers en dit is zeer waardevol als je op korte termijn iemand hoopt te vinden. Om een Premium Account aan te maken, kun je op de groene knop in de instellingen van je account klikken. Hier kun je je Premium Account ook weer stopzetten. Aan het Premium Account zit nooit een opzegtermijn verbonden. Zodra je opzegt zal je Premium Account gelijk met ingang van de nieuwe betaalperiode stopgezet worden.

Weet je niet hoeveel je de oppas moet betalen? Oppasland maakte een handig overzicht.

Kennismaken met de Oppas

Zodra je contact gelegd hebt met een oppas, raden we bij Oppasland altijd aan om eerst een kennismakingsafspraak in te plannen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je weet wie je op je kinderen laat passen. Bovendien is dat het moment om afspraken te maken over de regels tijdens het oppassen, het oppastarief en de oppastaken. Wees vooral niet bang om veel vragen te stellen aan de oppas. Door die vragen krijg je namelijk een goed beeld van de oppas en kun je later met een gerust hart van huis, wetende dat je kinderen in goede handen zijn. Voel je je na het gesprek prettig bij de oppas, dan kun je de eerste oppasafspraak inplannen. Heb je toch nog wat twijfels, dan kun je ook altijd verder zoeken naar iemand die wel bij je gezin past. Vergeet niet om dit dan ook te melden bij de oppas in kwestie. Veel succes met het vinden van een oppas via Oppasland!