Oppas Arnhem

In Arnhem zijn veel ouders op zoek naar een oppas en dat is natuurlijk niet zo gek. Bijna 30 procent van de huishoudens heeft kinderen en in een groot gedeelte van deze gezinnen werken beide ouders. Natuurlijk wil iedere ouder de kinderen het liefste zelf van het schoolplein halen, maar soms is het lastig omdat ouders in een andere stad werken of onregelmatige diensten draaien. Het kan in die gevallen heel prettig zijn om een oppas achter de hand te hebben. Natuurlijk is het voor een relatie ook heel goed als de ouders af en toe een momentje samen hebben en ook voor die momenten kan een oppas uitkomst bieden.

Wat is Oppasland?

Ben jij op dit moment ook op zoek naar een oppas, maar is er niemand in jouw omgeving die graag een handje wil helpen dan kan Oppasland uitkomst bieden. Je kunt hier eenvoudig een leuke oppas vinden die echt bij jouw gezin past en waar jij je prettig bij voelt. Het is namelijk wel belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de oppas als je je kinderen aan diegene toevertrouwt. Gelukkig hebben al meer dan 25.000 oppassers zich ingeschreven bij Oppasland, dus er is keuze genoeg! Begin vandaag nog met jouw zoektocht naar een leuke oppas en meld je gratis aan bij Oppasland.

Registreren bij Oppasland

Als je gebruik wilt maken van Oppasland, dan kun je je heel eenvoudig registreren. Dit kost helemaal niets. Maak een profiel aan en vertel daarop precies wat voor oppas jij zoekt en wat voor gezin je hebt. Vertel welke eigenschappen jij belangrijk vindt in een oppas. Wil je bijvoorbeeld graag dat je oppas sportief is, omdat je thuis een kleine dondersteen hebt of wil je juist liever een rustiger iemand? Ook als je onregelmatige diensten hebt en je ’s nachts soms van huis bent, kun je gebruikmaken van Oppasland. Er zijn heel veel oppassers die willen werken als nachtoppas aan huis. Wat je ook zoekt, er is vrijwel zeker een oppas die past bij jouw wensen. Je kunt in het overzicht ook gelijk aangeven voor wanneer je een oppas zoekt, zodat je alleen reacties krijgt van oppassers die beschikbaar zijn op de door jou gevraagde momenten. Als je vooral een oppas zoekt voor overdag, is het in sommige gevallen beter om te kiezen voor een gastouder aan huis of een gastouderopvang, omdat je dan in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag. Dat kan op jaarbasis enorm schelen in de kosten.

Reageren op oppassers

Zodra je je profiel volledig hebt aangepast, kun je op zoek gaan naar de perfecte oppas voor jouw gezin. Je kunt op twee verschillende manieren een oppas vinden via Oppasland. De eerste manier is voor jou volledig gratis te gebruiken. Je zult dan moeten wachten tot een oppas contact met jou zoekt. Reageren op berichten van anderen is bij Oppasland namelijk altijd gratis. Helaas leert onze ervaring ons wel dat deze manier van zoeken wel veel tijd in beslag neemt. Als jij snel een oppas wilt vinden, kun je daarom beter kiezen voor Oppasland Premium. Dit is een upgrade voor het standaard account en hiermee kun je zelf berichten sturen naar oppassers in jouw omgeving. Op deze manier zoeken gaat vele malen sneller en heb je veel meer kans van slagen. Voor Oppasland Premium betaal je een vast bedrag per maand en het account is op ieder gewenst moment aan te vragen en op te zeggen via de instellingen van je account. Oppasland heeft geen opzegtermijn, dus je kunt altijd opzeggen. Je Premium account zal dan gelijk stopgezet worden met ingang van de eerstvolgende betaalperiode.

De eerste keer oppassen

Veel ouders vinden het spannend als een oppas voor de eerste keer komt oppassen. Het is om die reden ook van belang om de oppas eerst even te leren kennen. Dit kun je goed doen door een kennismakingsgesprek in te plannen en de oppas alles te vragen wat je graag wilt weten. Als je je na dit gesprek afvraagt hoe de oppas met je kinderen omgaat, kun je ook altijd voorstellen om eens op proef op te passen. Tijdens die afspraak ben jij zelf thuis en kun je dus zien hoe de oppas met je kinderen omgaat. Als je je hier prettig bij voelt, kun je de volgende keer met een gerust hart het huis verlaten. Voel je je echter nog niet helemaal prettig bij de oppas, dan is het ook helemaal niet erg om verder te zoeken. Op Oppasland zijn genoeg oppassers op zoek naar oppaswerk. Er zit dus altijd wel iemand voor jou tussen.  

Veelgestelde vragen

Hoeveel oppassers zoeken op dit moment oppaswerk in Arnhem?
Wat is het gemiddelde oppastarief in Arnhem?
Wat is de gemiddelde leeftijd van oppassers in Arnhem?