Er zijn 289 beschikbare oppassers in Amstelveen

Oppas Amstelveen

Soms zijn er moment als ouder waarbij je een oppas goed kan gebruiken. Je bent bijvoorbeeld wat later thuis van werk als gepland of je wilt graag een avondje weg met je partner en je ouders kunnen niet oppassen. In dat geval kan het uitkomst bieden om een oppas achter de hand te hebben. Er zijn veel oppassers in Amstelveen die staan te springen om jouw gezin te helpen. Meld je vandaag nog aan bij Oppasland en kies de oppas die bij jouw gezin past.

Verschil tussen oppas en gastouder

Als je een oppas wilt regelen voor je kinderen, is het natuurlijk verstandig dat je weet waar je naar moet kijken. Veel ouders twijfelen aan of ze een gastouder moeten kiezen of een particuliere oppas. Dit is volledig afhankelijk van de behoeftes van jou als ouder. Gastouders werken vaak overdag als de ouders aan het werk zijn. Heeft jouw kind de basisschoolleeftijd nog niet bereikt, dan kan een gastouder jou veel geld schelen. Als je kiest voor een gastouder heb je namelijk recht op kinderopvangtoeslag. Deze toeslag krijg je niet als je kiest voor een particuliere oppas. Vaak zijn gastouders echter niet beschikbaar om af en toe op te passen of in de avonduren. In die gevallen kan een oppasstudent of -scholier uitkomst bieden. Kijk dus goed naar de oppasmomenten om te beslissen welke oppasvorm het beste bij jou past.

Registeren bij Oppasland

Zodra je bepaald hebt wat voor oppas bij jouw gezin past, kun je een account aanmaken bij Oppasland. Na het aanmaken van het account, kun je je profiel gaan vullen. In dat profiel kun je informatie over jezelf, je wensen en de gewenste oppasmomenten vermelden. Zorg ervoor dat je dit profiel zo volledig mogelijk invult en vergeet ook vooral niet om een foto te uploaden. Veel oppassers vinden het prettig om een goed beeld te hebben van de ouders en het kind, voordat ze contact opnemen. Zorg er dus voor dat je een representatief profiel maakt, waaruit oppassers een duidelijk beeld krijgen van jullie als gezin.

Hoe werkt Oppasland?

Wanneer je ook je profiel klaar hebt, kun je beginnen met de zoektocht naar een leuke oppas in Amstelveen. Je kunt dit op twee manieren aanpakken. Je kunt wachten tot de oppassers contact met jou zoeken. In dat geval kost het gebruik van Oppasland voor jou helemaal niets. Zodra de oppassers jou een berichtje sturen, kun jij namelijk helemaal gratis reageren. Helaas duurt deze vorm van een oppas zoeken wel wat langer. Zeker als je dringend een oppas nodig hebt, is het raadzaam om gebruik te maken van Oppasland Premium. Dankzij deze upgrade, kun jij onbeperkt berichten sturen naar oppassers die voldoen aan jouw wensen als ouder. Zij kunnen op hun beurt weer gratis reageren, waardoor de kans dat jij een geschikte oppas vindt veel groter wordt.

Voor Oppasland Premium betaal je iedere maand een vast bedrag. Je kunt deze incasso op ieder gewenst moment stopzetten en activeren via de instellingen van je account. Oppasland kent bovendien geen opzegtermijn, waardoor je lidmaatschap gelijk bij aanvang van de nieuwe betaalperiode zal worden stopgezet. Je betaalt op deze manier alleen voor de maanden dat je ook echt gebruikmaakt van Oppasland Premium.

Kennismaking met de oppas

Zodra je contact gelegd hebt met de oppas, kun je een kennismakingsgesprek inplannen. Tijdens dit gesprek kun je de oppas het hemd van het lijf vragen. Het is natuurlijk wel van belang dat jij je op je gemak voelt bij de oppas. Je wilt natuurlijk niet met zorgen van huis gaan als de oppas op je kind past. Tijdens dit gesprek kun je ook de huisregels bespreken en de oppastaken en het tarief van de oppas. Zie dit gesprek als een soort sollicitatiegesprek. Je zit nog nergens aan vast, maar oriënteert. Voel je je na dit gesprek niet prettig bij de oppas, dan kun je dat altijd zeggen en verder zoeken naar een kandidaat die wel bij jouw wensen en eisen past. Bij Oppasland vindt iedereen een geschikte oppas!

Veelgestelde vragen

Hoeveel oppassers zoeken op dit moment oppaswerk in Amstelveen?
Wat is het gemiddelde oppastarief in Amstelveen?
Wat is de gemiddelde leeftijd van oppassers in Amstelveen?